1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

0x66C Not In Update Stream Anymore

Discussion in 'DIRECTV HD DVR/Receiver Discussion' started by Hotelone, Mar 5, 2013.

  1. veryoldschool

    veryoldschool Lifetime Achiever Staff Member Super Moderator DBSTalk Club

    42,679
    348
    Dec 9, 2006
    you might get the same results by removing the power cord for 10-20 mins instead of forcing the older FW.
     
  2. dravenstone

    dravenstone Cool Member

    89
    0
    Sep 11, 2010
    Questions for those with issues on HR24's and 66c -
    I'm definitely among those with spotty response and lock ups with remote commands (and DTV customer service/support told me last night this is a current "known issue") - but are any of you getting an unusual number of partial recordings? I can almost deal with the remote until a fix comes out, but I've had two spring training games so far end up as partial recordings, about 90 minutes give or take and it's a big downer to get all set to watch a game only to find out you've got the first 4 innings and the rest is gone.
     
  3. Hotelone

    Hotelone Cool Member

    61
    0
    Feb 18, 2008
    Central...
    No partials here...
     
  4. itguy2011

    itguy2011 New Member

    6
    0
    Mar 6, 2013
    I haven't noticed any partials.
     
  5. dravenstone

    dravenstone Cool Member

    89
    0
    Sep 11, 2010
    Thanks guys for the feedback on the partials, I suppose I might have a bad DVR AND the 0x66C issues at play.
    Got another partial today on the red sox game 10:00 to 12:04 even though the broadcast was until 1 and I had an hour padding on the end. Caught it at 12:06 and got the rest of the game so I'll still be able to watch it tonight, but boy it's frustrating.

    I'm experiencing the awful lock ups, pressing "list" often means a solid 45-60 second wait until the list populates (but the UI guys into "list mode" meaning the UI is drawn, only the list is empty and no more remote commands will work). It seems to function fine for a while after it catches up.

    I'm trying to wait out a "fix" for 0x66C and see if that makes the partials stop but I nervous given no one else appears to be experiencing these. It might be time to get a replacement DVR which would be a real bummer, have so much stuff on there...
     
  6. Jacob Braun

    Jacob Braun King of Awesome

    1,158
    166
    Oct 5, 2011
    Tulsa, OK
    I haven't had any issues like this with my 24-100 or 24-200.
     
  7. kkl

    kkl Mentor

    141
    8
    Feb 11, 2007
    I continue to have extreme delays, ever since 66a, but also with 66c. Anything that involves tuning a channel yields a 1+ minute delay, 75%+ of the time. Previous Channel is the worst. I've sometimes waited through an entire commercial block before the channel changes. This has nothing to do with the remote control. It happens using an android app or waltzremote.com. I too have the partial recording issue, but it's only 1 or 2 minutes per program. I've rebooted dozens of times and RBR a couple of times.

    Does anyone know if calling customer service is useful? I've been patiently waiting for a software upgrade, or downgrade, but 3+ weeks and counting - no change.
     
  8. jimmie57

    jimmie57 Hall Of Fame

    6,632
    320
    Jun 26, 2010
    Texas City, TX
    Have you tried:
    Clearing the NVRAM,
    Turned Native to OFF and just use 1080i resolution for your setting,
    a Menu Reset
    ????
    I have a 23 and 24 and do not have the problems you all are listing.
    I am running the 62c software as of mid December.
     
  9. dravenstone

    dravenstone Cool Member

    89
    0
    Sep 11, 2010
    My call to customer service was not fruitful. I was told it was a "known issue" and the CS rep was "sure they would fix something like this quickly"

    FWIW, I have three HR24's in the house and only one exhibits this issue with alarming regularity and it really is as bad as you describe solid minute plus of lock up. Sometimes it happens when I first turn the DVR & TV on, you can tell it's over once you actually get the OSD of the channel it was on which could be a solid minute or two. I also have a bunch of partials like you noted - 1 minute missing here and there - like the machine was in one of it's locked up states at the top of the hour when it was supposed to record something and so started late. It's only baseball games (which are a 4 hour block for me since I'm set to autorecord with an extra hour) that I've seen it actually cut off an appreciable amount of the broadcast. My theory being that same lockup in conjunction with something else causes the recording to end.
     
  10. kkl

    kkl Mentor

    141
    8
    Feb 11, 2007
    Happy, happy, joy, joy! I did another reset after posting the message above. After reboot, channel changes were operating at the usual amount of slowness, not the extreme slowness. I checked the software version, and, lo and behold, the receiver had been upgraded to 66d. Hopefully my month of frustration is over. Good luck to anyone else who is still having this problem, 'cause it really sucks. It's only been an hour, but I'm hopeful...
     
  11. dravenstone

    dravenstone Cool Member

    89
    0
    Sep 11, 2010
    Now that's some good news! Here's hoping it holds up.
     
  12. dravenstone

    dravenstone Cool Member

    89
    0
    Sep 11, 2010
    got the 66d update too. so far it looks like remote response is good, unfortunately still borked my auto record of the red sox game after 4 minutes today :( guess it's time to replace this particular box... wish me luck with customer support.
     

Share This Page