1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Can't reach avsforum

Discussion in 'Tech Talk - Gadgets, Gizmos and Technology' started by Robert Simandl, Sep 9, 2010.

  1. Sep 9, 2010 #1 of 19
    Robert Simandl

    Robert Simandl AllStar

    87
    0
    Jan 31, 2004
    Anyone have any idea why none of my PC's at home can access avsforum.com?

    All I get is "waiting for avsforum.com" forever.

    I know the site itself isn't down, because my e-mail is still getting updates on my subscribed threads there.

    This is an issue that just started today.

    Ideas appreciated, thanks...
     
  2. Sep 9, 2010 #2 of 19
    Marlin Guy

    Marlin Guy Hall Of Fame

    2,129
    7
    Apr 8, 2009
    1. Your wife tweaked your HOSTS file
    2. You've been banned
    3. Your ISP blocked them for cheating on them
     
  3. Sep 9, 2010 #3 of 19
    Cholly

    Cholly Old Guys Rule! DBSTalk Club

    4,836
    45
    Mar 22, 2004
    Indian...
    I just tried logging on and had no problem. :)
     
  4. Sep 9, 2010 #4 of 19
    Davenlr

    Davenlr Geek til I die

    9,136
    27
    Sep 16, 2006
    I had that problem with Firefox about 30 minutes ago. Seemed to totally lock up the browser. Couldnt exit. Finally it popped up the program not responding dialog, and when I clicked shut down, it STILL hung there for another 60 seconds. Finally quit. Tried again right after that, using the same program and it worked. Guess they just had a glitch.
     
  5. Sep 9, 2010 #5 of 19
    Robert Simandl

    Robert Simandl AllStar

    87
    0
    Jan 31, 2004
    I'm having this issue with both Firefox and Internet Explorer, BTW.

    Thanks
     
  6. Sep 9, 2010 #6 of 19
    dpeters11

    dpeters11 Hall Of Fame

    16,251
    490
    May 30, 2007
    Cincinnati
  7. Sep 9, 2010 #7 of 19
    Robert Simandl

    Robert Simandl AllStar

    87
    0
    Jan 31, 2004
    Hmmm, doesn't look like it... just getting "waiting for 72.9.159.100" forever now.
     
  8. Sep 9, 2010 #8 of 19
    Robert Simandl

    Robert Simandl AllStar

    87
    0
    Jan 31, 2004
    BTW, I've tried this using my ISP's default DNS servers and OpenDNS, same result.
     
  9. Sep 9, 2010 #9 of 19
    Davenlr

    Davenlr Geek til I die

    9,136
    27
    Sep 16, 2006
    open up a command prompt and type TRACERT 72.9.159.100
    It will show you where your ISP is dropping the path, or it will show a valid path, in which case you will know its something with your browser setup.
     
  10. Robert Simandl

    Robert Simandl AllStar

    87
    0
    Jan 31, 2004
    TRACERT seemed to work.

    But can something go wrong with the browser setup in all three of my PC's at once? Because I'm having this issue with all three PC's starting today.
     
  11. Davenlr

    Davenlr Geek til I die

    9,136
    27
    Sep 16, 2006
  12. Robert Simandl

    Robert Simandl AllStar

    87
    0
    Jan 31, 2004
    Don't have a clue what happened, but suddenly avsforum works again, by doing nothing but clicking on my bookmark for it.

    Thanks to everyone who replied!
     
  13. AntAltMike

    AntAltMike Hall Of Fame

    3,783
    107
    Nov 20, 2004
    College...
    I haven't been able to get on for the last half hour, using Microsoft Explorer and AOL, and I got nowhere trying the links in post #11, either.
     
  14. TheRatPatrol

    TheRatPatrol Hall Of Fame

    7,224
    180
    Oct 1, 2003
    Phoenix, AZ
    I'm using Google Chrome and can't get on either.
     
  15. Davenlr

    Davenlr Geek til I die

    9,136
    27
    Sep 16, 2006
    Add Firefox to the list. Gee, must be the website :)
     
  16. AntAltMike

    AntAltMike Hall Of Fame

    3,783
    107
    Nov 20, 2004
    College...
    Back up. I see there were no posts from 7:40 PM to 9:15 PM Eastern time tonight.
     
  17. dpeters11

    dpeters11 Hall Of Fame

    16,251
    490
    May 30, 2007
    Cincinnati
    Good thing this site was unaffected, unlike last time.
     
  18. DavidMi

    DavidMi Legend

    123
    0
    Aug 24, 2009
    I read on another forum that avs was going to be moving to new software soon. Maybe they were getting ready for that move.
     
  19. west99999

    west99999 Icon

    1,353
    46
    May 11, 2007
    I am having the same problem with www.dbstalk.com. It just comes up and will saying waiting for dbstalk.com then goes to cannot display this page. Is there some problem with this website also. It has been happening for 2 days now. I can get to the website by going to my history and using the link.
     

Share This Page