1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

E* Signal Strength Meter

Discussion in 'General DISH™ Discussion' started by bryan27, May 8, 2002.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bryan27

    bryan27 DBSTalk E* Spot Beam Guru

    443
    0
    Apr 1, 2002
    I didn't think much of this earlier today, but when I just checked the signal it is still going on.

    On my 3700 all TPs on 119 (except 3,5,7,9 which I don't get of course) are acting weird. The signal strength shows up but the bar stays red on every TP and "Wrong-Sat Unknown" is where "119w Locked" used to be. Also every TP instead of saying Transponder is now saying Spotbeam. Could it be that someone at E* messed up the data comming from the TPs?
     
  2. Charles Oliva

    Charles Oliva Godfather

    423
    0
    Apr 22, 2002
    Bryan, when Dish was moving everything to E7, I had that often on my 4000. I haven't had that problem this week with the spotbeam activation though.
     
  3. Geronimo

    Geronimo Native American Potentate DBSTalk Gold Club

    8,303
    0
    Mar 23, 2002
    I will have t check this out. I ddi not know the 3700 even mentioned spot beans. My signal strengths were pretty steady before today.
     
  4. JohnH

    JohnH Hall Of Fame

    7,802
    0
    Apr 22, 2002
    My 3200 shows a signal on Tp 3. The indication is not locked and the level shifts between 73 and 110. No other receivers I have see the signal.
     
  5. bryan27

    bryan27 DBSTalk E* Spot Beam Guru

    443
    0
    Apr 1, 2002
    Well, it seems to have fixed itself and is normal.

    John, The same is happening on my TP12 it will be at 96 then it shifts upto 120 for a little bit then goes back down. Weird!!!
     
  6. SParker

    SParker Active Member

    1,588
    2
    Apr 27, 2002
    bryan27, same here. But now all is well. TP 5 and 7 on my 3700 show up as spotbeam.
     
  7. DDRio

    DDRio Legend

    127
    0
    Mar 24, 2002
    The transponder 12 thing is a bug!!!!

    It has always done that!!
     
  8. bryan27

    bryan27 DBSTalk E* Spot Beam Guru

    443
    0
    Apr 1, 2002
    DDRio, TP12 didn't always do that here. It only started doing that on my 3700 after E-7.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page