1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ESPN HD MPEG 4

Discussion in 'DIRECTV Programming' started by Pepster, Feb 21, 2009.

  1. Pepster

    Pepster Legend

    212
    0
    Oct 29, 2008
    Is anyone else having a problem on the ESPN-HD feed on Channel 206? The Channels 73 feed is working, but nothing is there on 206. All other channels are fine including ESPN2 on Channel 209.
     
  2. cforrest

    cforrest Icon

    840
    0
    Jan 20, 2007
    Working fine for me, watching the Marquette-Georgetown game!
     
  3. CoachGibbs

    CoachGibbs Godfather

    271
    0
    May 23, 2007
    206 is fine here.
     
  4. Jimmy 440

    Jimmy 440 Hall Of Fame

    1,667
    1
    Nov 16, 2007
    Monmouth...
    It's fine here in NJ.
     
  5. Pepster

    Pepster Legend

    212
    0
    Oct 29, 2008
    :( I called in and the tech specialist told me they were having broadcast issues.
     
  6. Greg Alsobrook

    Greg Alsobrook Lifetime Achiever

    10,453
    0
    Apr 1, 2007
    Are you still having issues? I'm watching the Memphis game right now on 206 and everything looks fine... other than being in SD. :sure:
     
  7. Greg Alsobrook

    Greg Alsobrook Lifetime Achiever

    10,453
    0
    Apr 1, 2007
    I did just notice that the score banner is missing... and they have the score in the top right... and wasn't the first half in HD?? (I was watching in a restaurant bar and couldn't tell)... Maybe ESPN is having some sort of broadcast issues..
     
  8. Pepster

    Pepster Legend

    212
    0
    Oct 29, 2008
    Yes, I get a blank screen on tuner 1, tuner 2 is breaking up. What I just tried is the sports mix channel on 205. Channel 206 isn't breaking up there.
     
  9. davring

    davring Hall Of Fame

    6,417
    1
    Jan 13, 2007
    Long shot, reset your receiver.
     
  10. Pepster

    Pepster Legend

    212
    0
    Oct 29, 2008
    Thanks.........tried that b4 I made the phone call, didn't work :nono2:.
     
  11. tgater

    tgater Godfather

    266
    1
    Jul 24, 2007
    Only standard def here in CT.
     
  12. Greg Alsobrook

    Greg Alsobrook Lifetime Achiever

    10,453
    0
    Apr 1, 2007
    Check your signal strengths for Sat. 103(c).

    Menu>Parental Fav's & Setup>System Setup>Sat & Ant>View Signal Strength
     
  13. tgater

    tgater Godfather

    266
    1
    Jul 24, 2007
    It's working here now.
     
  14. Pepster

    Pepster Legend

    212
    0
    Oct 29, 2008
    Thanks for the tips everyone. Right after I checked the signal strengths, it started working on both tuners.
     

Share This Page