1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  1. May 2, 2010 #1 of 17
    ronkuba

    ronkuba Legend

    141
    0
    Feb 17, 2007
    Should apps work on the h24-700? I get error 3 or 11. Is this a problem everyone is having:confused:
     
  2. May 2, 2010 #2 of 17
    matt

    matt New Member

    4,858
    1
    Jan 11, 2010
    11 here
     
  3. May 2, 2010 #3 of 17
    cheesedjdj

    cheesedjdj Legend

    125
    0
    Jan 20, 2010
    i get error 3. it has not worked at all for me since day one
     
  4. May 2, 2010 #4 of 17
    JACKIEGAGA

    JACKIEGAGA N.Y. FOOTBALL GIANTS

    5,617
    91
    Dec 11, 2006
    Long Island, NY
    Same here also with error code 3
     
  5. May 2, 2010 #5 of 17
    VandyCWG

    VandyCWG Godfather

    409
    0
    Dec 18, 2006
    Hasn't worked for me since day one.
    I get error 11
     
  6. May 2, 2010 #6 of 17
    mcnallc1

    mcnallc1 Legend

    120
    0
    Mar 11, 2009
    I get "Loading TV Apps... This may take a moment." then nothing happens. This is how it has been since the first push.

    The H24 is not listed on the TV Apps website either.
     
  7. May 4, 2010 #7 of 17
    Sparky Scott

    Sparky Scott Godfather

    472
    0
    Dec 7, 2008
    My H24-700 tv app worked with the first push ONLY. After that, code 3, dead as a door nail on apps, with 1 code 11.
     
  8. gpg

    gpg Well-Known Member

    2,019
    37
    Aug 19, 2006
    Long Island
    I'm getting error 400 and I think it's because the RID for my receiver is listed as "0" on the DirecTV website. Has anybody with a RID other than "0" gotten TV Apps to work on a H24-70?
     
  9. mcnallc1

    mcnallc1 Legend

    120
    0
    Mar 11, 2009
    Today is the first time since I got the H24-700 that I have been able to access TVapps.
     
  10. cheesedjdj

    cheesedjdj Legend

    125
    0
    Jan 20, 2010
    i get error 400 now
     
  11. mcnallc1

    mcnallc1 Legend

    120
    0
    Mar 11, 2009
    Have you gone thru Advanced Network Setup recently? Not sure if it makes a difference but I did right before I got TVapss to work.
     
  12. cheesedjdj

    cheesedjdj Legend

    125
    0
    Jan 20, 2010
    I just tried that and everything looks fine. I was able to send an error report so i don't think its the network settings.
     
  13. ronkuba

    ronkuba Legend

    141
    0
    Feb 17, 2007
    Still the same for me. Error 11:rolleyes:
     
  14. Sparky Scott

    Sparky Scott Godfather

    472
    0
    Dec 7, 2008
    4-5 straight weeks on H24-700 without tv apps working.. Either code 3, or 11, sometimes 301, or even 400, heck I even seen a 100 code.
     
  15. gpg

    gpg Well-Known Member

    2,019
    37
    Aug 19, 2006
    Long Island
    No matter what I do I get the 400 code. MRV works flawlessly and I can send an error report with no problem, so I don't think it's a network or internet issue. I still think it has something to do with having a RID of 0 in the DirecTV equipment listing instead of the unit's correct RID.
     
  16. ronkuba

    ronkuba Legend

    141
    0
    Feb 17, 2007
    Mine has the correct RID listed on Directv
     
  17. gpg

    gpg Well-Known Member

    2,019
    37
    Aug 19, 2006
    Long Island
    There goes that theory.
     

Share This Page