1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Hr-20 Dead?????

Discussion in 'DIRECTV HD DVR/Receiver Discussion' started by keithw1975, Jan 7, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. keithw1975

    keithw1975 Legend

    128
    0
    Oct 1, 2006
    Missouri
    I came home this evening and turned on my tv and HR20-700 only to find the guide working but no picture on any channel. Then I made the mistake of unplugging my HR20 hoping that would fix things. Now the blue power button light only comes on for a moment after plugging it back in and it is very dim. It never gives me the welcome screen and it acts dead after that. I do hear the HD working normally though. Any thoughts? It is only about 2 months old.

    I understand also that Directv has to replace this for me right? I have many hours of TV shows on here that I am dying to see will they put the HD in my new unit they send me or can I?

    Keith
     
  2. HDTVsportsfan

    HDTVsportsfan New Member

    5,746
    0
    Nov 29, 2005
    Not to be sarcastic. But maybe you can try unplugging it a few times. IIRC some folks have had to do that several times. For whatever reason.
     
  3. brittonx

    brittonx Godfather

    414
    0
    Dec 25, 2006
    When I first set mine up, I saw this once. Disconnect everything except the RG6 cables. Unplug power and wait about a minute. When you plug the power in, wait for at least two minutes. If you don't see anything on your screen after that time, press the power button on the HR20 once.

    I can't guarantee this will help but it worked for me ;)
     
  4. keithw1975

    keithw1975 Legend

    128
    0
    Oct 1, 2006
    Missouri
    I have unplugged the power 5 or 6 times for 5 minutes each. I will give this other ideas a shot though. :D
     
  5. keithw1975

    keithw1975 Legend

    128
    0
    Oct 1, 2006
    Missouri
    Brittonx,

    I thought for sure it was dead but after unplugging all the A/V cables from the rear I plugged it back in only to find it is working just fine now. Talk about scary. Thought it was dead for sure.

    Thanks so much!

    Keith
     
  6. HDTVsportsfan

    HDTVsportsfan New Member

    5,746
    0
    Nov 29, 2005
    Good Call.:)
     
  7. houskamp

    houskamp Active Member

    8,636
    3
    Sep 14, 2006
    That's what we are here for :) I just couldn't exactly remember the buttons...
     
  8. brittonx

    brittonx Godfather

    414
    0
    Dec 25, 2006
    I'm glad we could help!:D
     
  9. La Push Commercial Codman

    La Push Commercial Codman Banned User

    187
    0
    Jan 4, 2007
    I had that problem a day ago. doesn't hurt to unplug it. I had a black screen, and I had pushed the RED reboot button..
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page