1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

HR20-700: 0x17E - Discussion / Issues

Discussion in 'DIRECTV HD DVR/Receiver Discussion' started by Earl Bonovich, Jul 20, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Stuart Sweet

    Stuart Sweet The Shadow Knows!

    37,060
    287
    Jun 18, 2006
    The super crop bug showed up temporarily on channel 229 HGTV this morning watching a letterboxed commercial at 7:48am PDT. It was there for about 3 seconds and then fixed itself.

    I was using the slingbox to check something else on my home HR20 and tested it on a whim.
     
  2. pannetron

    pannetron New Member

    3
    0
    Sep 9, 2006
    I found, quite by accident, that pressing the "jump back" button a few times so I'm watching a channel delayed by several seconds seems to eliminate the audio dropouts I experience on one of my local station feeds. YMMV.
     
  3. judson_west

    judson_west Godfather

    257
    0
    Jun 15, 2006
    I had the same issue. I had to reboot to fix it. It hasn't reappeared since.
     
  4. gio12

    gio12 Icon

    886
    3
    Jul 31, 2006
    HR20-700. Whether I am using Tveristy or WMP11. IT can lock-up the unit, take 2-3 in to load pics and the thumbnails are all screwed up. It was working PERFECT before the 17e upgrade. :mad: :(
     
  5. judson_west

    judson_west Godfather

    257
    0
    Jun 15, 2006
    I have the same issue with pictures. The thumbnails appear to show only the upper left corner of the pictures. It also seems to be ignoring the folders I have pictures stored in.
     
  6. Sander

    Sander Godfather

    436
    0
    Jun 3, 2007
    Media Play with TVersity was working reasonably well until 17d. 17e has not fixed the problem.

    Faulty thumbnails, lockups, music won't play. A total disaster. WMP11 has never shown the HR20, Twonkey and TVersity did work before 17d. Never, however, has it worked as well as TiVo2's version.

    This problem needs addressing if this feature is ever to go fully mainstream.
     
  7. ram4784

    ram4784 AllStar

    60
    0
    Oct 17, 2006
    Got 17E national release several days ago....

    First morning, all I had was local off air channels. When tuning to satellite, said not available. Guide only had off airs also.

    Reset thru gui, satellite channels started populating slowly, took about an hour for all to come on line, either by tuning or in the guide.

    Several days later now, and there is nothing in the to-do list although prioritizer is populated and it is recording shows listed in the prioritizer.

    Any fixes out there???????
     
  8. Drew2k

    Drew2k New Member

    14,514
    228
    Aug 16, 2006
    I'm loving FFW Correction on MPEG2, but so far I'm not seeing much FFW Correction on MPEG4. It's "kind of" there, in that I jump back some, but it doesn't compare to how FFW Correction works on MPEG2, where I seem to jump back the "perfect" distance to account for when I pressed PLAY while fast-forwarding.
     
  9. reweiss

    reweiss Godfather

    376
    0
    Jan 27, 2007
    Atlanta

    The problem is back again tonight. I addition, I has a show whose audio was completely out of sync (even after the reboot) and also had parts where both the picture and audio froze for mionutes at a time. This has been the only update where I have had problems like this. I think it has been the worst update I've seen and it's getting frustrating.
     
  10. reweiss

    reweiss Godfather

    376
    0
    Jan 27, 2007
    Atlanta
    Yeah, I rebooted it last night but it came back again today.
     
  11. MasMic

    MasMic Mentor

    38
    0
    Sep 24, 2006
    I had the same problem a few minutes ago and did a reset which "fixed" it. I will try to replicate, but I really have no idea what I might have done that may have caused it.
     
  12. reweiss

    reweiss Godfather

    376
    0
    Jan 27, 2007
    Atlanta
    Although after 2 days I cannot say this is a pattern just yet. However, the guide problem seems to have appeared around 8pm both times (even though I had just rebooted my system at 7:30pm).

    You are the 3rd person that has said they had this problem. I wonder how widespread this gray/guide issue is.
     
  13. jdherman

    jdherman New Member

    8
    0
    Mar 4, 2007
    MY HR20-100 got this download and so the discussion seems to apply just fine. I also have an HR20-700 and it recieved the update within minute of my 100. I live in the Denver, CO area.
     
  14. jdherman

    jdherman New Member

    8
    0
    Mar 4, 2007
    I've got one of each and the updates seem to come out pretty close to each other. The first I experienced the time difference was a few days. For this last release, they were simultaneously updated.
     
  15. shendley

    shendley Hall Of Fame

    1,795
    10
    Nov 27, 2005
    I'm not sure if this is a problem with the latest software. I didn't see it at first when I had the new software, but it has just appeared today, a couple of days since receiving the new software this weekend:

    Media Sharing over my wireless network stops working when my cordless phone is in operation. Once I was able to get it back by Fast Fowarding to the next randomized track. Another time that didn't work and I had to restart it.
     
  16. alexcohen

    alexcohen AllStar

    127
    0
    Sep 27, 2006
    Oh Boy my first update!!!

    HR-20-100, no problems. I'm confused though about some of the notes. Could someone please explain some or all of the following:


    Improved
    Manual recording (improvements to prioritizer functions and scheduler) Stability

    Conflict resolution when todo list item removed

    Key press robustness (against key bounce)

    Screen format options in Video TAB according to TV ratio settings: Now "Letterbox" for 4:3 and "Pillar Box" for 16:9

    HDMI Updates (I know what this is, but what's better)

    Fast Forward correction to compensate user response time when pressing PLAY key (Is this like the TIVO?)
     
  17. Monty23

    Monty23 Icon

    598
    0
    Sep 16, 2006
    Turned on the TV after work tonight. I always have it set to record the NBC Evening News. Selected List and it hadn't recorded. I went to look at History and the screen turned plain blue except for the live TV preview window which was working. Unit locked up completely. No keys would do anything. Had to do RBR. I then went to History again and looked why it hadn't recorded and it just said "partial".

    Also, still getting the audio dropouts and recordings ending about 30 seconds early.
     
  18. 1953

    1953 Icon

    738
    7
    Feb 7, 2006
    Desoto, TX
    Ok, don't flame me. It's late and I'm just wanting an answer to what to you may think is a stuipd question.

    Is a summary available outlining the changes made by this weeks HR20-700 update?
     
  19. texasbrit

    texasbrit Well-Known Member

    5,086
    88
    Aug 9, 2006
    Saw the screen saver bug for the first time ever (and I have had this HR20 since late September 2006).
    Still freezing on replay on MPEG-4
    Autocorrect on MPEG-2 still OK on FF1 and FF2, not enough on FF3, too much on FF4
    Autocorrect on MPEG-4 still not working properly.
     
  20. Drew2k

    Drew2k New Member

    14,514
    228
    Aug 16, 2006
    No flames. :)

    Just go to post 1 of this thread and follow the link to the Release Notes.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page