1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

HR2x and R22 0x02CB/0x02D7 - Discussion

Discussion in 'DIRECTV HD DVR/Receiver Discussion' started by Stuart Sweet, Feb 5, 2009.

  1. Feb 5, 2009 #21 of 124
    nn8l

    nn8l Legend

    184
    0
    Sep 7, 2007
    My HR21 was taking 15 seconds plus sometimes to go from one screen to another. This is a real pain when you're trying to move several screens down your List. I did a reboot and its much quicker now, but its still slower than my HR20. The latency is causing me to shut my LCD off and turn back on because its lost sync with the HDMI sometimes.
     
  2. Feb 5, 2009 #22 of 124
    Stuart Sweet

    Stuart Sweet The Shadow Knows!

    37,060
    287
    Jun 18, 2006
    I have the opposite experience. My HR21-200 is faster than it has ever been. So, all I'm saying is your experience may vary.
     
  3. Feb 5, 2009 #23 of 124
    jwd45244

    jwd45244 Hall Of Fame

    1,510
    0
    Aug 18, 2006
    My two HR21-200s are running just fine. YMMV
     
  4. Feb 5, 2009 #24 of 124
    gully_foyle

    gully_foyle Hall Of Fame

    1,301
    5
    Jan 18, 2007
    Los Angeles
    The most recent A100 code release made the problem less annoying -- it doesn't lock up the A100 any more when the HR2x misbehaves, just loses some uPnP functionality. They suggest a better fix may be in the offing.
     
  5. Feb 5, 2009 #25 of 124
    Golfman

    Golfman Icon

    921
    0
    Dec 20, 2007
    Reston, VA
    My HR21-100 has been extremely slow and unresponsive to remote commands for the past several CEs. This problem was reported by many HR21-100 users during this past CE series including the last which now has gone NR.

    Should we now be reporting this problem through D* customer support?
     
  6. Feb 5, 2009 #26 of 124
    19secord

    19secord Cool Member

    20
    0
    Sep 23, 2006
    This happens every time a national release is pushed out. I arrive home to a dvr that is unresponsive which requires a reboot then I lose my external drive. I have to power off both dvr and external drive then power the external drive then dvr for it to recognize the external drive. Why does this happen?
     
  7. Feb 5, 2009 #27 of 124
    MIKE0616

    MIKE0616 Godfather

    484
    0
    Dec 13, 2006

    because the coders don't write anything to check for external drives as they are unsupported?

    Just a guess, but that would be my bet.
     
  8. Feb 5, 2009 #28 of 124
    gully_foyle

    gully_foyle Hall Of Fame

    1,301
    5
    Jan 18, 2007
    Los Angeles
    And why does it never happen to me?
     
  9. Feb 5, 2009 #29 of 124
    Igor

    Igor Godfather

    425
    0
    Jan 3, 2005
    May this behavior also happens if you execute a menu reset. If so, it may be related to a need to reset your external drive. I wonder if your external drive has anything peculiar (raid?).
     
  10. Feb 5, 2009 #30 of 124
    lovswr

    lovswr Godfather

    386
    1
    Jan 12, 2004
    Riverview, FL


    So that means West coast first, right? So Atlanta will probably be like next T or W?
     
  11. Feb 6, 2009 #31 of 124
    Ken S

    Ken S RIP

    6,201
    0
    Feb 12, 2007
    Some UPnP functionality? Some meaning ALL UPnP client functionality. There is a better fix coming, but that could be two months or more before release.
     
  12. Feb 6, 2009 #32 of 124
    Stuart Sweet

    Stuart Sweet The Shadow Knows!

    37,060
    287
    Jun 18, 2006
    There's no fixed schedule. Some national releases take a very long time, some are same-day for the whole country.
     
  13. Feb 6, 2009 #33 of 124
    spunkyvision

    spunkyvision Godfather

    420
    0
    Oct 12, 2006
    +1 (HR21-700).
    2 Previous CE releases the machine was running nicely, now after this update it is Sssssllllooooowwww again.
     
  14. Feb 7, 2009 #34 of 124
    exieramos

    exieramos Cool Member

    29
    0
    May 17, 2007
    Anyone actually get the national release downloaded yet? I see that there are people posting in the issues thread (some on the West Coast) but are they actually on the NR or are they using the CE? As of 9:48 am PST Saturday, I have not gotten the NR yet and I'm on the West Coast-San Diego DMA. I've tried the Soft Reset but after it completed, it still reports 0X2af downloaded on 12/17.
     
  15. Feb 7, 2009 #35 of 124
    cdizzy

    cdizzy Icon

    896
    0
    Jul 29, 2007

    I usually get them quickly being here in Oregon but as of yesterday I haven't seen it.
     
  16. Feb 7, 2009 #36 of 124
    jfm

    jfm Legend

    191
    0
    Nov 29, 2006
    I'm in the Los Angeles DMA and have gotten every other NR the first night. I have not received the latest NR yet, but I see others in Los Angeles have it. I wonder if they are upgrading based on location AND model number. I have an HR20-700.
     
  17. Feb 7, 2009 #37 of 124
    exieramos

    exieramos Cool Member

    29
    0
    May 17, 2007
    JFM, Just curious but who from the LA-DMA has actually posted that they got the NR? I see that HoTat2 and KCmurphy88 have posted and are both from LA but their posts don't lead me to believe that they actually got the NR. They may be referencing a CE that the NR is based on?:confused:
     
  18. Feb 8, 2009 #38 of 124
    jfm

    jfm Legend

    191
    0
    Nov 29, 2006
    You could be right.
     
  19. Feb 8, 2009 #39 of 124
    KoRn

    KoRn Legend

    281
    1
    Oct 21, 2008
    Same here. Always got them the first day. Still do not have it yet. Weird.

     
  20. Feb 8, 2009 #40 of 124
    HarryD

    HarryD Icon

    597
    0
    Mar 24, 2002
    Lehigh...
    Mine too... not one issue.. :D
     

Share This Page