1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

HR34 0x04C9 - Initial Release ISSUES ONLY

Discussion in 'DIRECTV HD DVR/Receiver Discussion' started by Stuart Sweet, Oct 28, 2011.

  1. brent112

    brent112 Cool Member

    13
    0
    Jan 3, 2012
    Thanks a million, that worked. It opened fine in IE, just not Chrome or Safari.

    Here is a screenshot of what i get when i look at the signal levels. I ran a system test and only error was 72.

    [​IMG]


    It looks like there is further information on the screen but there is no option to scroll down. I do not know where all of those other "nodes" came from. I only have 2 receivers activated, and one sitting in a room unactivated. The signal levels from my H25 are -21 and -22. Does this look good?
     
  2. LoweBoy

    LoweBoy Legend

    119
    0
    Sep 15, 2006
    How about on Safari? iMac.
     
  3. brent112

    brent112 Cool Member

    13
    0
    Jan 3, 2012
    I tried safari on a mac and it did NOT work. I had to use IE on a windows machine.
     
  4. denpri

    denpri AllStar

    88
    1
    Aug 8, 2009
    I have the same problem on my HR34 that shows all of the "sub-nodes" and no way to scroll down. Others may have a different view but I think the reported levels are OK. Also, look at the PHY Mesh screen on both receivers (i.e., DHN Mesh tab on HR34 & Phy Rate Mesh option on H25). My rates are all in the 240-259 range. The H25 should also show "0" dropped connections.
     
  5. brent112

    brent112 Cool Member

    13
    0
    Jan 3, 2012
    My H25 shows 0 dropped connections. The data rates on the Phy Rate Mesh page are between 230 and 246.
     
  6. denpri

    denpri AllStar

    88
    1
    Aug 8, 2009
    According to the DECA FAQs, those numbers sould still be within "tolerance".

    In terms of your basic H25 playback problems, I'm wondering whether it's simply a temporary "issue" with the HR34 4C9 firmware that will be shortly resolved with a new F/W version. The reason I say this is because some users who are participating in the CE program have noted the same/similar issue of "intermittent playback" of HR34-recorded material on their H25 boxes that may/may not happen when they initiate playback. Also, I do know the "overall speed" of the HR34 interface (both local AND via RVU or H25 functionality) is currently slower than the HR24 HDGUI interface. I don't know whether this will be resolved with subsequent F/W updates but I thought someone suggested the HR34 "code package" is significantly different than the HR24/H25 package and is still somewhat "rough around the edges". I would expect a fairly quick NR update to the HR34 F/W that should start to address at least some of the speed & stability issues but I don't have any "insider information". :)
     
  7. BeerPimp

    BeerPimp New Member

    7
    0
    Jan 13, 2012
    I have had 2 instances now when I was recording a show and the Audio was not synced correctly with the video it was about 2 seconds behind. Both times it was on a Fox affiliate KXFL. The first time I was recording a show still in progress realized the audio was off and when I deleted the recording and went back to watching it live it was ok. Later that night I tried to watch another show that was on the same channel but taped a day earlier and the audio was also out of sync.
     
  8. ksalno

    ksalno Cool Member

    25
    0
    Jan 10, 2011
    Thanks for this link, it was a good read. I'm not having any networking problems with my set-up but I did note one difference between my set-up and what is in the DECA pdf. I do not have a BB DECA device to bridge the DECA network to my router. I have a regular receiver DECA device. One end is coax connected to one of the 8 port splitters off my SWM16 and the other coax is connected to a balun type device that has a power adapter attached. The RJ-45 connector is connected to one of my switches. This all seems to work but don't know if I am giving anything up by not having the dedicated BB DECA adapter?
     
  9. WebHobbit

    WebHobbit Mentor

    60
    0
    Oct 15, 2010

    I'm having this over and over and over. Static IPs didn't help:

    http://www.dbstalk.com/showthread.php?t=200951
     
  10. lwgreen

    lwgreen AllStar

    62
    0
    Jul 19, 2006
    Some of my series are recording two instances of the same program at the same time. Is there anything I can do to prevent this? I'm on version 0x4c9.
     
  11. Jason Whiddon

    Jason Whiddon Hall Of Fame

    2,304
    33
    Aug 17, 2006
    Ive seen this bug as well. I think its just something they gotta work on.
     
  12. Jerry_K

    Jerry_K Godfather

    433
    0
    Oct 21, 2006
    Have a couple of those too.
     
  13. Jason Whiddon

    Jason Whiddon Hall Of Fame

    2,304
    33
    Aug 17, 2006
    Im having an issue, where if I go to a local HD channel (mpeg4 sat feed), and hit the R button on the remote, I can't setup a manual recording or series link. I also cannot do it by selecting the program and then using the menu to Record Once or Record Series. Works fine on local OTA HD channels and national HD channels like TNT.

    Dont really understand that one.
     
  14. Losi b

    Losi b AllStar

    74
    0
    Nov 26, 2011
    Both of my hr24 will not play shows that are recorded on my hr34 using the whole home system. I have had no problems doing this until Sunday night. I did a rbr on all 3 dvr's this morning. Hopefully everything will be back to normal tonite.
     
  15. BeerPimp

    BeerPimp New Member

    7
    0
    Jan 13, 2012
    Has anyone had any audio sync issues?
     
  16. jappleboy

    jappleboy AllStar

    65
    0
    Apr 2, 2010
    I guess the HR34 is not getting the new HDGUI at this time.:(
     
  17. Jerry_K

    Jerry_K Godfather

    433
    0
    Oct 21, 2006
    I found a real different bug. Five instances of the exact same program at the exact same time from the same channel. I had asked for a four recordings from that channel that occurred one after the other. Each had exactly the same name at different times. What I got was five copies of the first program, not four separate programs.
     
  18. litzdog911

    litzdog911 Well-Known Member

    12,201
    61
    Jun 23, 2004
    Mill Creek, WA
    It will, eventually.
     
  19. rtisby

    rtisby Mentor

    38
    0
    Jan 2, 2012
    I have an HR34 that is forcing the banner menu to appear two or three times each time I change channels or exit a menu. If I change a channel and do nothing the banner menu appears for the allotted time, closes, then reopens for the same amount of time. If I try to exit immediately after changing the channel, the menu quickly reappears, I exit again, and it appears for a third time. Adjusting the time setting doesn't help the problem but does change how long it remains each time it pops up. I have rebooted / restarted several times and have reloaded software without any success. This has been happening since the box was installed on 1/16/12 and is not happening on any of the other three (non-DVR, HD receivers). Is anyone here seeing this issue? Anyone have an HR34 that doesn't do this?

    Thanks
     
  20. Jerry_K

    Jerry_K Godfather

    433
    0
    Oct 21, 2006
    As answered in another thread on this issue mine does not put up multiple instances of the banner. I would like to turn it off for sure.
     

Share This Page