1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

HR34: Version 0x0582 Issues/Discussion

Discussion in 'DIRECTV HD DVR/Receiver Discussion' started by Stuart Sweet, Aug 23, 2012.

  1. Aug 28, 2012 #41 of 139
    dpeters11

    dpeters11 Hall Of Fame

    16,322
    500
    May 30, 2007
    Cincinnati
    Can't say I've heard of that one. I tried to set up a one off recording and wasn't able to, but it listed 5 other recordings.
     
  2. Aug 28, 2012 #42 of 139
    r34220

    r34220 AllStar

    53
    0
    Jan 6, 2007
    I am getting audio dropouts. Just a split second every so often.
     
  3. Aug 29, 2012 #43 of 139
    r34220

    r34220 AllStar

    53
    0
    Jan 6, 2007
    Sorry, It was actually my Logitech Revue. After rebooting the Revue the issue went away.
     
  4. Aug 29, 2012 #44 of 139
    CliffV

    CliffV Legend

    259
    0
    Jan 24, 2006
    Twice since I got this release, the machine froze when selecting a show from My Playlist. A template of the UI appeared with no words on it. In both cases, the only solution was an Red Button Reboot.
     
  5. Aug 29, 2012 #45 of 139
    usnret

    usnret Icon

    603
    2
    Jan 16, 2009
    On the HR34, how does one get to that screen that shows all 5 tuner strengths at once??
     
  6. Aug 29, 2012 #46 of 139
    Sixto

    Sixto Well-Known Member

    12,224
    94
    Nov 18, 2005
    MENU
    Settings & Help
    Settings
    Satellite
    View Signal Strength
    Dash (-)
    Signal Meters
     
  7. Aug 29, 2012 #47 of 139
    Rob Dawn

    Rob Dawn AllStar

    102
    0
    Jan 11, 2006
    Colorado
    I just got my HR34 installed yesterday and noticed last night that the Auto Correct was not happening?
    (I think that's the right name where the DVR jumps back a few seconds when you hit play while fast forwarding so that you are at the start of the show after the commercials.)
    Has anyone else noticed this?
    I have the latest software 0x0582, by the way.
     
  8. Aug 29, 2012 #48 of 139
    jimmie57

    jimmie57 Hall Of Fame

    7,068
    380
    Jun 26, 2010
    Texas City, TX
    My HR23 and 24 do not correct if you are using the FF1 speed. If you go up a speed it does.
    Are you using the FF1 speed ? If yes, try the faster speeds and see if it corrects / jumps back.
    I do not have an HR34 to play with.
     
  9. Aug 29, 2012 #49 of 139
    usnret

    usnret Icon

    603
    2
    Jan 16, 2009
    Thank you Sixto. Works great.
     
  10. Aug 29, 2012 #50 of 139
    gio12

    gio12 Icon

    920
    11
    Jul 31, 2006
    Ok, pink screen is gone, but I am now having issues with FF and RW. Both will not stop and respond when you hit the remote. Lots of lag. Same with channel changing :mad::nono2::nono:!!!!
     
  11. Aug 29, 2012 #51 of 139
    Jerry_K

    Jerry_K Godfather

    433
    0
    Oct 21, 2006
    Got the new downgrade. Now randomly, channel does not change when entering channel number with remote. And twice got black screen instead of channel change with no response to remote. RBR time.
     
  12. Aug 29, 2012 #52 of 139
    BadeMillsap

    BadeMillsap Cool Member

    17
    1
    Jan 1, 2008
    About 10% of the time ... thought it was my remote! :nono:
     
  13. Aug 29, 2012 #53 of 139
    cmasia

    cmasia Icon

    1,012
    76
    Sep 18, 2007
    Las Vegas
    The previous "upgrade" was a big improvement.

    This one?

    I have the same occasional issues with channels not changing after 3 digits appear on the screen.

    Also, when pressing any 3 digit channel number combination, the last number appears twice about 1/3 of the time.
    So, if entering 619, 6199 appears.

    I have not recognized any improvement on any function.
     
  14. Aug 31, 2012 #54 of 139
    Rob Dawn

    Rob Dawn AllStar

    102
    0
    Jan 11, 2006
    Colorado
    New HR34 installed this week.
    My Series Links are recording reruns even though I have them set to "First Run".
    Anyone else having this problem?!
     
  15. Aug 31, 2012 #55 of 139
    Beerstalker

    Beerstalker Hall Of Fame

    3,549
    70
    Feb 9, 2009
    Peoria, IL
    What show/channel? This is usually an issue with guide data, not really the DVR/HMC itself. If you tell us what show/channel others may be able to verify which issue is causing it (software or guide data).
     
  16. Aug 31, 2012 #56 of 139
    Jerry_K

    Jerry_K Godfather

    433
    0
    Oct 21, 2006
    We get all sorts of reruns. Just two days ago we got old NCIS and NCIS Los Angeles programs recorded. And Piers Morgan Tonight records five times a day no matter what we do. Never know what you have until you tell it to play and you see that it is something you have already seen.

    Then there is the awesome feature that forces you to take a break from TV. All of a sudden the Whole Home connection to from the HR34 goes belly up. If you are watching on the alternate box then you are forced to wait a while until the thing goes to Whole Home again. So watching HR24 recordings on the HR34 or vice versa its a crap shoot as to whether the whole program will play before the forced time out takes place.
     
  17. Aug 31, 2012 #57 of 139
    RunnerFL

    RunnerFL Well-Known Member

    17,054
    311
    Jan 4, 2006
    That has nothing to do with the HR34 itself, it's the guide data provided by CNN and the fact that they show the same episode that many times during the day.
     
  18. Aug 31, 2012 #58 of 139
    I WANT MORE

    I WANT MORE CowboySooner

    1,337
    43
    Oct 3, 2006
    Northern plains
    :hurah: This is a blessing not an issue.
     
  19. Aug 31, 2012 #59 of 139
    dpeters11

    dpeters11 Hall Of Fame

    16,322
    500
    May 30, 2007
    Cincinnati
    If the reruns have generic descriptions, you can set it up so that those don't record. I do the same thing with Daily Show.
     
  20. Sep 1, 2012 #60 of 139
    Riverpilot

    Riverpilot AllStar

    149
    14
    Aug 13, 2010
    Directv really needs to go back a software or two. This latest one is terrible. I keep getting the following:

    1) Searching for signal (771) on channels. My other boxes work just fine, just the 34. NEVER did this before this software upgrade. I'll reset via menu, it will work fine for awhile.. then boom.

    2) Put in the channel number and nothing happens. Put it in again, may or may not turn to that channel, or it may just turn to a totally blacked out channel.

    Please go back to the previous software. TERRIBLE.
     

Share This Page