1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

I lost ESPN2 and HD Net today

Discussion in 'DIRECTV HD DVR/Receiver Discussion' started by Bobasaurus, May 31, 2008.

  1. Bobasaurus

    Bobasaurus New Member

    8
    0
    May 31, 2008
    I was searching the forum today for opinions and was helped that I had probably lost the 119 SAT. I did. I took all the reading and have hopefully filled them out correctly.

    Can anyone help with which part of the alignment would cause the 119 SAT to drop to ZERO? I do not think I have a line of sight problem as I have had the DTV dished mounted there for going on 12 years.

    I could get all channels until today. And today was very windy. So I am hoping something just moved. I will be about 20 feet up on a ladder tomorrow to look at the dish so I am trying to formulate a plan :)

    Satellite transponders (32 total at 101-deg)
    1-8 96 97 95 99 95 99 96 99
    9-16 96 98 95 97 96 100 95 100
    17-24 96 0 93 98 91 100 92 99
    25-32 92 94 95 0 96 100 94 100

    Satellite transponders (3 total at 110-deg)
    1-8 NA NA NA NA NA NA NA 87
    9-16 NA 88 NA 88 NA NA NA NA

    Satellite transponders (11 total at 119-deg)
    17-24 NA NA NA NA NA 0 0 0
    25-32 0 0 0 0 0 0 0 0

    Satellite transponders (6 total at 99(s))
    1-8 0 0 0 0 89 0 NA NA
    [Note: these can be very slow to appear]

    Satellite transponders (16 total at 103(s))
    1-8 0 0 0 0 0 0 NA NA
    9-16 NA NA NA NA NA NA 0 80
    17-24 95 17 0 84 73 0 88 0
    [Note, these can be very slow to appear]

    Satellite transponders (16 total at 103(c))
    1-8 92 92 88 89 90 83 88
    9-16 88 90 85 89 88 92 NA NA
    17-24 94 NA NA NA NA 94 NA NA

    Thanks for any insight,
    Bobby
     
  2. 66stang351

    66stang351 New Member

    1,213
    4
    Aug 9, 2006
    Looking at your signals, I don't think your dish moved. Do you have a Slimline ot the older 5LNB with the sidecar unit? If you have the sidecar with the 2 cables going from it to the main LNB on the dish, one of the cables may have come loose. If you have a Slimline it looks like either the 119 LNB went bad, or something is blocking line of sight.
     
  3. Bobasaurus

    Bobasaurus New Member

    8
    0
    May 31, 2008

    It is a Slimline. Dang a bad lnb in only 3 weeks. That is just going to suck.

    Thanks for the infomation.

    Bobby
     
  4. 66stang351

    66stang351 New Member

    1,213
    4
    Aug 9, 2006
    Have you tried resetting your receiver(s)? It may have been a glitch of some sort.
     
  5. Bobasaurus

    Bobasaurus New Member

    8
    0
    May 31, 2008
    66stang351,

    I have and checked the wiring connections.

    Bobby or 1965-FFR-Cobra :)
     
  6. Bobasaurus

    Bobasaurus New Member

    8
    0
    May 31, 2008
    It was a bad LNB. I replaced it today and all it well with the 119 SAT. Signals in the 94-99 range.

    Thanks for the tip.

    The bad one was a DTVSDLNB by Eagle Aspen. It lasted 3 weeks.
    The one I put up today was a "WNC" AU9 and I am hoping for years of service :)

    Bobby
     

Share This Page