1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Movies on Ext. HDD missing Coverart

Discussion in 'Hopper System Support Forum' started by insimbi, Apr 4, 2013.

  1. insimbi

    insimbi AllStar

    97
    0
    Jun 2, 2006
    I am using the same external hard drive I did with my VIP922. Is there a reason why the cover-art would be missing from all my movies (on the external)? It used to work on the 922 correctly. Is there a way to force an update or something? :confused:

    Thanks...
     
  2. 3HaloODST

    3HaloODST Godfather

    472
    8
    Aug 9, 2010
    There is an update coming out soon that fixes this issue. I already have the update and it indeed fixes it.
     
  3. P Smith

    P Smith Mr. FixAnything

    21,627
    145
    Jul 25, 2002
    W.Mdtrn Sea
    try cold reboot and wait for a result for 48 hours
     
  4. 3HaloODST

    3HaloODST Godfather

    472
    8
    Aug 9, 2010
    Cover art hasn't worked properly on the EHDs on Hopper since release. I doubt that anything but the firmware update will fix his issue.
     
  5. P Smith

    P Smith Mr. FixAnything

    21,627
    145
    Jul 25, 2002
    W.Mdtrn Sea
    Well, there are FW and Apps; the Apps is changing more often, last one was AX134 (see a thread about S308), so who knows what part is responsible for the frigging thumbnails.
     
  6. 3HaloODST

    3HaloODST Godfather

    472
    8
    Aug 9, 2010
    S244/S308 (firmware) is what's responsible for the thumbnail fix.
     

Share This Page