1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

MRV Install Troubles...

Discussion in 'DIRECTV Connected Home' started by toneefresh, May 15, 2010.

  1. toneefresh

    toneefresh New Member

    6
    0
    May 15, 2010
    Tech has been out here since 10am trying to get this thing to work. I have an HR20-700 and a H21-100. The tech added the SWM and DECA stuff. The receivers never see each other though. Any suggestions?
     
  2. RunnerFL

    RunnerFL Well-Known Member

    17,054
    311
    Jan 4, 2006
    Can you give us more details? How is it all hooked up?

    Are all 3 lights on the DECA's lit? If so what colors?
     
  3. Hdhead

    Hdhead Hall Of Fame

    1,241
    2
    Jul 30, 2007
    the H21 will only see the HR20. Not the other way around.
     
  4. RunnerFL

    RunnerFL Well-Known Member

    17,054
    311
    Jan 4, 2006
    Good point, I forgot to mention that. :)
     
  5. toneefresh

    toneefresh New Member

    6
    0
    May 15, 2010
    right, the H21 does not see the HR20. All green lights on the DECA modules. He added the SWM LNB. He added a 4 port SWM splitter to feed my receivers. Also he added the power inserter for the SWM. The Multiroom setup page in the menu says its "Activated", but cannot find any networked DVR's.
     
  6. RunnerFL

    RunnerFL Well-Known Member

    17,054
    311
    Jan 4, 2006
    Which unit are you viewing this on?
     
  7. Hdhead

    Hdhead Hall Of Fame

    1,241
    2
    Jul 30, 2007
    Might be one of those funky HR20-700s. Ask him to swap with another HR
     
  8. toneefresh

    toneefresh New Member

    6
    0
    May 15, 2010
    The H21.
     
  9. Hdhead

    Hdhead Hall Of Fame

    1,241
    2
    Jul 30, 2007
    Also be sure he is not using the HR20-100 method to connect the deca
     
  10. toneefresh

    toneefresh New Member

    6
    0
    May 15, 2010
    The beta stuff worked great previously, BTW. No mention of the beta stuff in the setup screen anymore.
     
  11. toneefresh

    toneefresh New Member

    6
    0
    May 15, 2010
    He is not using the H20-100 method of wiring.
     
  12. Hdhead

    Hdhead Hall Of Fame

    1,241
    2
    Jul 30, 2007
    funky 700
     
  13. RunnerFL

    RunnerFL Well-Known Member

    17,054
    311
    Jan 4, 2006
    How is the HR20 wired? Please be specific.
     
  14. inkahauts

    inkahauts Well-Known Member

    22,544
    1,088
    Nov 13, 2006
    SO it worked Ethernet but has not worked via deca?

    Rerun the sat setup on both units, and then reboot them...

    That "should" fix the issue...
     
  15. RunnerFL

    RunnerFL Well-Known Member

    17,054
    311
    Jan 4, 2006
    Don't you mean network setup? :)
     
  16. inkahauts

    inkahauts Well-Known Member

    22,544
    1,088
    Nov 13, 2006
    NO. I meant what I said....And after all that, if that doesn't solve the issue, then I'd try a network setup as well...

    I also assume you have already tried a network setup redo and found that not to work.
     
  17. toneefresh

    toneefresh New Member

    6
    0
    May 15, 2010
    Tech was back out this morning. Defaulted and re-ran setup on both the HR20 and H21. He changing out the DECAs, cables, etc etc. Still no luck. Changed the HR20 out with a HR24...BAM...worked right off the bat.
     

Share This Page