1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Multiple Joeys showing blank/black screen w/ Live Mode msg

Discussion in 'Hopper System Support Forum' started by shadow10-8, Feb 10, 2014.

Tags:
  1. shadow10-8

    shadow10-8 New Member

    2
    0
    Jan 8, 2008
    First post, but didn't see this issue scanning back 6 months. Call w/ Dish support was worthless.

    I have 1 Hopper w/ 3 Joeys that are all exhibiting the same issue. After working fine for over 6 months, all Joeys show linked to the Hopper, pull current guide info, and show correct tuner usage. When selecting a channel from the guide, I get a "must switch to Live Mode" msg and then get a blank/black screen. When selecting a recorded show from the DVR, I get a blank/black screen. Banner information is correct and the tuner information shows the Joey using the selected channel.

    Walked through troubleshooting with Dish support, show have verified config, re-set both the Hopper and Joeys. Changed connection and currently have 1 Joey connected via coax, 1 hardwired Ethernet and 1 wireless Ethernet. I've tried bring the Joeys up separately after resets (to test for connectivity issue). I'm at a loss.

    Hopper is running S334
    Joeys are running S286

    Any help would be greatly appreciated.
     
  2. thomasjk

    thomasjk Legend

    512
    14
    Jan 10, 2006
  3. shadow10-8

    shadow10-8 New Member

    2
    0
    Jan 8, 2008
    I PM'd a couple of DIRT members, but haven't seen a response yet. Could a DIRT member please respond? Thanks!
     

Share This Page