1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

R15-100 Tuner 2 Out

Discussion in 'DIRECTV SD DVR/Receiver Discussion' started by rpjones68, Oct 18, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. rpjones68

    rpjones68 Legend

    109
    0
    Feb 5, 2007
    I just got a R15-100 on Monday and both tuners were fine. Yesterday, tuner 2 went out. My Hr20-700 downstairs is fine. Any ideas??? thanks
     
  2. Mark20

    Mark20 Godfather

    272
    0
    Dec 24, 2006
    Check the connections from the R15 back to the multi-switch and even the dish. Anything that may have been touched. I've had F connectors pop off RG-59 because the lab tech did not apply enough force to crimp the shield.
     
  3. qwerty

    qwerty Hall Of Fame

    1,790
    0
    Feb 19, 2006
    Mine has (a couple of times) "lost" a tuner. Running the system test showed both as OK, but I couldn't record one channel and watch another. They eventually returned.
    I assume that since you know it's tuner #2 that you ran the system test and tuner #2 failed?
    You can swap the cables and see if tuner 1 fails.
     
  4. rpjones68

    rpjones68 Legend

    109
    0
    Feb 5, 2007
    Yes, I did that...it's a loose coupler as previously mentioned. D* fixing tomorrow as new install...thanks!
     
  5. Pink Fairy

    Pink Fairy Hall Of Fame

    1,655
    0
    Dec 27, 2006
    Anytime after a storm one of my DVR's - A R15-300 I believe will lose a tuner. I have to unplug, switch cables, plug back in to get it to work again ><
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page