1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Reception issues on 103 after SWM Install

Discussion in 'DIRECTV General Discussion' started by T-Hefner, Jun 10, 2010.

  1. T-Hefner

    T-Hefner Legend

    129
    0
    Mar 29, 2010
    Hey guys....
    I just had SWM-DECA-MRV Upgrade done a few days ago.......but before I did, my signals were always in the 90s across the board in clear weather.

    Now, My 99 signal is the same, my 101 is rock solid... but I am noticing my 103(ca) and 103(cb) is not like it used to be....and its weird...the first active transponder is in the 90s and then it drops to 80 then 90 then 79 then 88 then 78 ... its like every other one is not getting in the 90s ...

    Now I might be making a big deal bout this...but just want to get some feed back....They did indeed insall the new SWM green label LNB and green label splitter...

    My only reception drop is on 103... d12 and d10 ...... low 80s and a few high 70s. I was ALWAYS 90s across board. Now on 103 most are low 80s .. compard to low 90s or mid 90s before the install......


    -Tim
     
  2. veryoldschool

    veryoldschool Lifetime Achiever Staff Member Super Moderator DBSTalk Club

    42,683
    348
    Dec 9, 2006
    With the working going on with D10/12, I'm not sure I'd make a big deal out of it right now, but would keep an eye on it to some degree.
     
  3. john18

    john18 Active Member

    1,035
    11
    Nov 21, 2006
    My 103(cb) is in the upper 70's to upper 80's. 103(ca) is high '80s to 100.
     
  4. HerntDawg

    HerntDawg Legend

    247
    1
    Oct 6, 2008
    Oregon
    I was going to adjust my dish before the D10/D12 stuff but I decided to wait. Better to let everything work it self out.
     
  5. T-Hefner

    T-Hefner Legend

    129
    0
    Mar 29, 2010
    HDawg,
    Yeah I think I'll wait til D10 is back in service.... see how it plays out....I'll keep an eye on it.
     

Share This Page