1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Recording playback ended early?

Discussion in 'ViP612/622/722/722K DVR Support Forum' started by Mike109, Nov 7, 2010.

  1. SaltiDawg

    SaltiDawg New Member

    2,383
    0
    Aug 30, 2004
    It happened again to me tonight.

    Dish needs to man-up and fix this. I'm paying north of $120 a month and have been a customer since before they had ANYONE in the field to provide customer service!!!! Bought first receivers from a Ham Operator in Maine, self install, terrible service since.

    Dish apparently is not going to reply to this plea for help. It's been many, many years!!!!
     
  2. Oct 3, 2016 #182 of 183
    MattE303

    MattE303 New Member

    14
    0
    Feb 15, 2011
    If you just want to inflict as much pain as possible, post about this on Twitter and tag every official DISH Twitter handle you can find (eg. @DISH @DISH_Answers etc.). They really seem to hate it when you call them out on Twitter, I've done it a few times about dropped channels and it always seems to get a response! For extra bonus points, tag @directv too! !devil12:
     
  3. Jan 3, 2017 #183 of 183
    Jim5506

    Jim5506 Hall Of Fame

    3,645
    33
    Jun 7, 2004
    Since the problem reoccurs with multiple 722k's of yours, have you had the power at your house checked for spikes and other anomalies?

    I had 2 722k's for 3-4 years and never experienced that particular problem.

    It sounds like a local environmental anomaly rather than a Dish bug.

    If I had been grappling with this problem for 6 years like you, I would have switched to DirecTV about 5 years ago just to see if it helped, if not for any other reason.
     
    Last edited: Jan 3, 2017

Share This Page