1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Welcome to the new DBSTalk community platform. We have recently migrated to a community platform called Xenfono and hope you will find this change to your liking. There are some differences, but for the most part, if you just post and read, that will all be the same. If you have questions, please post them in the Forum Support area. Thanks!

Signal loss on 129° (Problem resolved)

Discussion in 'General DISH™ Discussion' started by Lincoln6Echo, Sep 13, 2011.

  1. Sep 13, 2011 #1 of 296
    Lincoln6Echo

    Lincoln6Echo Godfather

    348
    0
    Jul 11, 2007
    Anybody have no signal now when everything should be fine weather wise?

    Uplink is in Cheyenne, isn't it? Ain't much going on there. Some small rain showers, nothing major...

    EDIT: Sat 129 is out across the entire country.
     
  2. Sep 13, 2011 #2 of 296
    Heisenberg

    Heisenberg Cool Member

    25
    0
    Apr 20, 2009
    Out for me in Oregon. Checking the "other" forum, it seems to be widespread, across the country.
     
  3. Sep 13, 2011 #3 of 296
    icmoney

    icmoney Mentor

    59
    0
    Jul 29, 2006
    Tx Hill Country
    I'm showing complete signal loss right now. I think it is just on Sat 129. I was on SD channel and when I switched to HD Hist, I got signal loss screen.

    Is it time yet for solar outages?

    Just my luck this would happen while I'm installing new receiver. :(
     
  4. Sep 13, 2011 #4 of 296
    InstallerIssues

    InstallerIssues New Member

    7
    0
    Sep 11, 2011
    129 Orbital is out nation wide. No ETA from DISH as of yet. But at least they are aware of it.
     
  5. Sep 13, 2011 #5 of 296
    cliburn

    cliburn Cool Member

    21
    0
    May 4, 2003
    Out for me in Minnesota.... good to have this forum to check this out.
     
  6. Sep 13, 2011 #6 of 296
    rcadss

    rcadss Cool Member

    17
    1
    May 12, 2011
    Out here in utah. I can't even pull up my program guide to watch locals :(
     
  7. Sep 13, 2011 #7 of 296
    CeeWoo

    CeeWoo Godfather

    355
    1
    Dec 1, 2008
    LOL-I love these boards

    First thing I did was check to see if both my receivers blacked out (and they had of course). Then I ran a check switch and see 129 is out (110 & 119 still fine)

    Then I logged in here to see if it was the satellite or my LNB

    So now-it's just wait & see when it's back (since I had just upgraded my system a couple weeks ago, my heart did miss a couple beats when it first happened LOL)
     
  8. Sep 13, 2011 #8 of 296
    tuck2694

    tuck2694 Mentor

    54
    0
    Aug 13, 2004
    In South Carolina and am experiencing "Complete Signal Loss"
     
  9. Sep 13, 2011 #9 of 296
    dbconsultant

    dbconsultant Hall Of Fame

    1,260
    0
    Sep 13, 2005
    Temecula, CA
    Out here in Temecula, CA as well. You guys saved me a call to Customer Service!
     
  10. Sep 13, 2011 #10 of 296
    TulsaOK

    TulsaOK New Member

    3,469
    0
    Feb 23, 2004
    Yeah, here in Atlanta too. I'm getting Satellite 110 Tps. 7 OK. Satellite 129 is out. Satellite 119 Tps. 11 is strong but I'm not picking up programming.
     
  11. Sep 13, 2011 #11 of 296
    mick70

    mick70 Cool Member

    26
    0
    Jan 26, 2005
    Out in Washington State also:mad:
     
  12. Sep 13, 2011 #12 of 296
    tcatdbs

    tcatdbs Icon

    617
    4
    Jul 10, 2008
    Out in Austin TX
     
  13. Sep 13, 2011 #13 of 296
    Greg D

    Greg D Cool Member

    10
    0
    Jan 22, 2007
    The wife just called and it's out in Birmingham, AL as well. Also Dish's site is down, wonder if it's related to the outage, or "because" of the outage :lol:

    Any news as to when it might be back?
     
  14. Sep 13, 2011 #14 of 296
    Lincoln6Echo

    Lincoln6Echo Godfather

    348
    0
    Jul 11, 2007
    Yep, the signal just went blank about 3:50 pm CT.

    Plus did anybody notice the SD feeds of all the HD channels are no longer on your guides?
     
  15. Sep 13, 2011 #15 of 296
    Steve H

    Steve H Icon

    625
    0
    May 15, 2006

    Same here in Southern Utah. The only thing on the screen it the Complete signal loss message. No guide, no menu......................
     
  16. Sep 13, 2011 #16 of 296
    siwsiw

    siwsiw Mentor

    46
    1
    Aug 15, 2007
    Can not call dish neither, I tried with multiple numbers!!!
     
  17. Sep 13, 2011 #17 of 296
    4bama

    4bama Godfather

    333
    2
    Aug 6, 2006
    You can press "Menu" and select "1" to bring up your guide...then select another channel...OTA or another Dish channel.

    129 also out here in Alabama...110 and 119 OK..
     
  18. Sep 13, 2011 #18 of 296
    Rogernet

    Rogernet Mentor

    44
    0
    Aug 2, 2009
    Yep.....Sats 110 and 119 are ok, but 129 just went SOL about 30 minutes ago. Dish Customer Service number is busy and website is down.....typical of when their sats go astray or lose their signal....Cannot get anything on my VIP612, but my wife's old VIP211k works just fine with sats 110 and 119.....Let's see how long before they can get 129 back:nono:
     
  19. Sep 13, 2011 #19 of 296
    Willh

    Willh Legend

    220
    5
    Jan 1, 2009
    i'm on the 110/119/129 setup everything except 129 is working, sounds like the 129 satellite has failed.
     
  20. Sep 13, 2011 #20 of 296
    mick70

    mick70 Cool Member

    26
    0
    Jan 26, 2005
    To get SD feed of channel go to MENU oress 8 then 1 look at lower left you willl see HD only checked change it to SD Ans HD and save it

    You can then use the program guide and selected the SD feed.
     

Share This Page