1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Start Playing a Recording and Info Banner stays on

Discussion in 'ViP612/622/722/722K DVR Support Forum' started by BarryG, Oct 11, 2010.

  1. BarryG

    BarryG Legend

    119
    0
    Jun 25, 2006
    Anybody else noticing this lately? I just started noticing this in the past few days, although my 722K is still at 6.68. When I start playing a new DVR recording, the info banner overlay comes on at the top of the screen but it doesn't go away after a few seconds - it just stays there. I have to press the remote "info" button several times to get it to disappear. Is this an annoying bug or am I missing a setting somewhere?
     
  2. SaltiDawg

    SaltiDawg Active Member

    2,384
    0
    Aug 30, 2004
    Not on my 722k. Try a power cord reset.
     
  3. BarryG

    BarryG Legend

    119
    0
    Jun 25, 2006
    Will do - I also just started noticing sluggish response to remote commands so something isn't right with the 722K.
     
  4. mgs24

    mgs24 AllStar

    49
    0
    Dec 7, 2002
    I have seen this several time recently.
     
  5. Stewart Vernon

    Stewart Vernon Roving Reporter Staff Member Super Moderator DBSTalk Club

    21,609
    380
    Jan 7, 2005
    Kittrell, NC
    I can't find where it was... but I swear I remember someone recently posting in another thread about having this problem... and I thought it was fixed after a power-cycle (he unplugged the receiver for a couple of minutes, then plugged it back in again).
     
  6. BarryG

    BarryG Legend

    119
    0
    Jun 25, 2006
    Thanks - good to know I'm not the only one being stymied by the little black box.
     

Share This Page