1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

TV Apps and VOD problems

Discussion in 'DIRECTV Connected Home' started by Christopher Gould, Feb 28, 2012.

  1. Christopher Gould

    Christopher Gould Icon

    991
    16
    Jan 14, 2007
    Prior to my problems I had the following setup. 2 HR21s and a HR20 all ethernet connected to router. TV apps and VOD all worked fine. Didnt have to mess with router settings or anything. Plug and play.

    Now after adding HR34, removing HR20 and upgrading to whole-home, swm, and cck. I have lost Tv apps and VOD. All receivers are connected to internet. I can get youtube to play on all receivers.

    On the HR21s tv apps say loading for a second, then tv apps is currently unavailable. Please try again later (3). VOD basicly goes to pending download and never moves. Very first time it said something with a error code of (85), but hasnt said this in awhile.

    The HR34 the tv apps just say loading then disappear and never load. VOD just never loads and shows 0%.

    I have done menu resets on all of them. Also did a hard reboot on everything unpluging dvrs, cck, swm, and router. Then powering up router, swm, cck, and dvrs. I dont have the service port error. I have done the repeat network setup and restored defaults. Its been 48 hours and still its a no go.

    Dont understand how i can go from working setup to upgrade and not working?

    Anybody got an answer? Thanks in advance.
     
  2. litzdog911

    litzdog911 Well-Known Member

    12,204
    63
    Jun 23, 2004
    Mill Creek, WA
    It sometimes take a week for those to show up. Patience.
     

Share This Page