1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Whole Home issues

Discussion in 'DIRECTV Connected Home' started by TheFigurehead, Mar 18, 2013.

  1. TheFigurehead

    TheFigurehead AllStar

    102
    0
    Mar 28, 2009
    Yesterday, I noticed my H25 could no longer see the playlist on my HR34 or my HR20. Went ahead an restarted the H25 and the HR20 playlist came up, but not the HR34. At this point, the HR34 can't see the HR20, nor can it be seen by the H25 or HR20. I have had this setup over a year with no real issues with MRV. I am on NR's for all boxes. Kind of at a loss as to what else could be going on...

    Here is my setup:

    SL5 with 4 cables into a SWM16. HR34 cabled directly to SWM16 port. H25 and HR20 on a green splitter on the other SWM16 port. I have an ethernet cable from my Frontier DSL service connected to the HR34 and it appears that all the boxes are getting internet access from this. When I hit the dash on the HR34, it shows receiver number, SWM: Connected and Internet: Connected.

    Any thoughts on what could be causing the issue?
     
  2. viclovr

    viclovr AllStar

    65
    0
    Aug 15, 2012
    did u try resetting both hdvrs?

    assuming all the irds are on the same ip address reseting the system should do it.
     
  3. TheFigurehead

    TheFigurehead AllStar

    102
    0
    Mar 28, 2009
    Power cycled the HR20 and now everything seems to be back to normal. Not complaining... but strange. The HR20 is the oldest receiver I have... bought it from CC many years ago. If it does crap out, I might consider replacing it with a HD Tivo box.

    Thanks for the reply!
     
  4. viclovr

    viclovr AllStar

    65
    0
    Aug 15, 2012
    i wouldnt recommend a tivo. they cant do mrv
     

Share This Page