Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of DBSTalk by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

Photo

Memcache errors?? Anyone else seeing this??


  • This topic is locked This topic is locked
4 replies to this topic

#1 OFFLINE   syphix

syphix

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 2,113 posts
Joined: Jun 23, 2004

Posted 23 December 2007 - 06:18 PM

Anyone else getting these errors while trying to reach the forum?? I've gotten them on MULTIPLE PC's and browsers over the past few weeks. The site is then inaccessible...sometimes for HOURS at a time.

Posted Image
Nathan
setup:
- 50" Plasma 1080p HDTV (Samsung PN50A760), 46" LCD 1080p HDTV (Samsung LN-T4665F), 32" LCD 720p HDTV (Insignia). 1 Hopper, 2 Joeys.

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   Nick

Nick

    In Loving Memory of Lisa Sullivan

  • DBSTalk Club
  • 21,082 posts
  • LocationThe Beautiful Golden Isles of Georgia
Joined: Apr 23, 2002

Posted 23 December 2007 - 06:59 PM

I have not experienced that error using IE. I had another problem with FF a couple years ago.

.


~ 12 Year Anniversary Month ~
Charter Gold Club Member
DBSTalk Club ~ 21k Club
Top 10 Poster

.


#3 OFFLINE   David Bott

David Bott

    Hall Of Fame

  • Administrators
  • 2,026 posts
  • LocationTraveling the USA
Joined: Jul 12, 2005

Posted 24 December 2007 - 07:45 AM

Hello...

Have not seen or had reports of this error on this site or AVS Forum. Suggest clearing your browser cache just in case as it could be a stuck message or something. If it was not installed, we would have having major issues as the software is setup to use it.

#4 OFFLINE   syphix

syphix

    Hall Of Fame

  • Topic Starter
  • Registered
  • 2,113 posts
Joined: Jun 23, 2004

Posted 26 December 2007 - 07:44 AM

I've cleared the cache and didn't have problems for the last 36 hours, but it's back to it's old funniness again on my laptop and home desktop. I tried clearing the cache again, but it's not fixing it. I'm using a work laptop right now, one that has never visited this site before...and it's working. This is getting frustrating...
Nathan
setup:
- 50" Plasma 1080p HDTV (Samsung PN50A760), 46" LCD 1080p HDTV (Samsung LN-T4665F), 32" LCD 720p HDTV (Insignia). 1 Hopper, 2 Joeys.

#5 OFFLINE   syphix

syphix

    Hall Of Fame

  • Topic Starter
  • Registered
  • 2,113 posts
Joined: Jun 23, 2004

Posted 26 December 2007 - 09:43 PM

I think I may have fixed it...when the server moved last time, I had made a line entry in my HOSTS file with the new IP address. I removed that line and it's working beautifully now. Thanks, though...
Nathan
setup:
- 50" Plasma 1080p HDTV (Samsung PN50A760), 46" LCD 1080p HDTV (Samsung LN-T4665F), 32" LCD 720p HDTV (Insignia). 1 Hopper, 2 Joeys.




spam firewall