Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of DBSTalk by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

OTA channels on HR20-700 (Seattle area)


  • This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   Renard

Renard

    Godfather

  • Registered
  • 389 posts
Joined: Jun 21, 2007

Posted 15 February 2008 - 11:25 AM

I have an OTA channel (45-3 KHCV DT2) that shows up in my channel list, it is uncheked of course in my OTA setting, but for some reason this channel is still showing up, and of course i have a searching for signal on it
Is there a place, or a website i could go to report this annoying bug :nono2: :mad:

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   litzdog911

litzdog911

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 11,379 posts
  • LocationMill Creek, WA
Joined: Jun 23, 2004

Posted 15 February 2008 - 01:09 PM

There's a link at http://www.titantv.com to report Guide-related issues. This is the website for Tribune services that provides DirecTV's guide info.
HD DVRs: HR34-700; HR24-500; (2) HR20-700 + WD eSATA 1TB drive/Antec MX1 case; HR21-700; HR21-200 w/AM21
Receivers: H25-500 HD Receiver; H21-100 HD Receiver
Mobile Devices: Nomad

Additional equipment configuration details

Sun & moon help site your satellite dish


#3 OFFLINE   Renard

Renard

    Godfather

  • Topic Starter
  • Registered
  • 389 posts
Joined: Jun 21, 2007

Posted 15 February 2008 - 04:32 PM

There's a link at http://www.titantv.com to report Guide-related issues. This is the website for Tribune services that provides DirecTV's guide info.


Well don't you rather think it's more a bug in the HR20 than the guide info provided by Titan

#4 OFFLINE   69hokie

69hokie

    Icon

  • DBSTalk Club
  • 716 posts
Joined: Sep 23, 2006

Posted 15 February 2008 - 04:52 PM

I get guide info on my H20's for Charlottesville OTA stations that does not show up on my HR20's. D* can't seem to recognize this when I have pointed it out to them...their own equipment is in apparent disagreement about the data provided.
Wayne
Go Virginia Tech....and "Hoo"ever is playing UVa!

My Setup




spam firewall