Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

H20 RF vs. IR Mode: Say It Ain't So


  • This topic is locked This topic is locked
7 replies to this topic

#1 OFFLINE   shoeheel

shoeheel

    Legend

  • Registered
  • 118 posts
Joined: Oct 14, 2006

Posted 20 February 2008 - 05:56 PM

I have 2 R15's with remote control that works in RF and IR mode at the same time? I went to program the RF on my H20 and found out that it would not work simultaneously with IR. Can this be true? Am I doing something wrong. Frustrating!!!

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   Edmund

Edmund

    Remote Master

  • DBSTalk Club
  • 1,753 posts
  • LocationSouthern Ca
Joined: Apr 17, 2003

Posted 20 February 2008 - 06:05 PM

Nope, that's the way it is, sorry.
aka Tivoburkee

#3 OFFLINE   bobnielsen

bobnielsen

    Éminence grise

  • DBSTalk Club
  • 7,940 posts
  • LocationBainbridge Island, WA
Joined: Jun 29, 2006

Posted 20 February 2008 - 06:09 PM

That is true, unfortunately.

#4 OFFLINE   Doug Brott

Doug Brott

    Lifetime Achiever

  • DBSTalk Club
  • 28,909 posts
  • LocationLos Angeles
Joined: Jul 12, 2006

Posted 20 February 2008 - 06:12 PM

Alas, this is something that does not work.
DIRECTV Firmware Monitor - iPhone - Android - HTML5

DIRECTV employee since August 2011.
All comments are my own. Unless specifically stated, my views do NOT represent the views of DIRECTV

#5 OFFLINE   shoeheel

shoeheel

    Legend

  • Topic Starter
  • Registered
  • 118 posts
Joined: Oct 14, 2006

Posted 20 February 2008 - 06:30 PM

Nope, that's the way it is, sorry.

Is it a hardware issue? If not, is there any chance of getting DTV to fix it? Also, how do we make sure they don't downgrade my R15's in a future software release?

#6 OFFLINE   batrad

batrad

    Legend

  • Registered
  • 90 posts
Joined: Aug 18, 2003

Posted 21 February 2008 - 01:06 PM

Really mising this feature..wanted to use the D* Remote in another room to watch shows on my HR21 (output over UHF modulator) while using the Harmony in the living room. Would not work.. will have to invest in an IR Transmitter :-(

Wish they would enable this feature

#7 OFFLINE   final_thrill

final_thrill

    AllStar

  • Registered
  • 73 posts
Joined: Jun 05, 2006

Posted 21 February 2008 - 01:21 PM

Really mising this feature..wanted to use the D* Remote in another room to watch shows on my HR21 (output over UHF modulator) while using the Harmony in the living room. Would not work.. will have to invest in an IR Transmitter :-(

Wish they would enable this feature



Can you suggest such a device? I would like to run my HR21 in RF mode, but my harmony remote only runs in IR mode.

#8 OFFLINE   Smuuth

Smuuth

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 2,207 posts
Joined: Oct 04, 2005

Posted 21 February 2008 - 03:29 PM

Can you suggest such a device? I would like to run my HR21 in RF mode, but my harmony remote only runs in IR mode.

There are many of them on the market, do a Google search for "remote control extender". :)
Eschew Obfuscation!


Patriot Guard Riders




spam firewall