Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo

Adaware 6.0 Pro and AdWatch


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 OFFLINE   Sandman

Sandman

    Godfather

  • Registered
  • 374 posts
Joined: Sep 23, 2002

Posted 29 March 2003 - 11:00 AM

Anyone here using this program and having trouble shutting down your computer, I am using it with XP home and every time I shut down I have to do it twice, I click start, turn off computer then shutdown, it won't shutdown until I do it again, this started with Adaware, If I remove the program the computer functions normally

Bob

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   gcutler

gcutler

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 3,435 posts
Joined: Mar 23, 2002

Posted 29 March 2003 - 12:55 PM

Have you applied any patches to the Adware SW? The download may be v 6.0 and there might be a 6.x patch downloaded seperately (I'm just guessing)???
4900 on a SA TiVo and a 508

#3 OFFLINE   Steve Mehs

Steve Mehs

    Hall Of Fame

  • Banned User
  • 11,499 posts
Joined: Mar 21, 2002

Posted 29 March 2003 - 06:14 PM

I have AAW6 Pro running on WIN98SE and all is fine, and my buddy runs it on his WINXP HP and he hasn't said anything about it.
Friends Don't Let Friends Subscribe To: Verizon Landline, Verizon DSL, Verizon Fios Phone, Verizon Fios Broadband, Verizon Fios TV, Verizon Wireless or Verizion Wireless Mobile Broadband
Keep America Beautiful, Ban Verizon From Your Home!
Down With Verizon!

#4 OFFLINE   Sandman

Sandman

    Godfather

  • Topic Starter
  • Registered
  • 374 posts
Joined: Sep 23, 2002

Posted 29 March 2003 - 09:15 PM

Thanks, I have it running on 2 machines and both are doing the same. The last time I shut down I watched carefully, on the first shutdown ad watch closes on the next shutdown xp closes.

Bob

#5 OFFLINE   Geronimo

Geronimo

    Native American Potentate

  • Gold Members
  • 8,295 posts
Joined: Mar 23, 2002

Posted 29 March 2003 - 10:19 PM

Ad Are 6.0 has the capabilty to downlaod and install patches. Check your configuration.
I never cared for all the signatures that insult posters with other points of view.

#6 OFFLINE   blue

blue

    Cool Member

  • Registered
  • 25 posts
Joined: Jan 23, 2003

Posted 31 March 2003 - 07:08 AM

One of my home systems runs XP HE & and Adaware 6.0 w/latest 'upgrades'. I've never encountered a problem:shrug:

#7 OFFLINE   firephoto

firephoto

    Icon

  • Registered
  • 863 posts
Joined: Sep 12, 2002

Posted 31 March 2003 - 09:50 AM

What else are you running on the two computers? Perhaps it's another program that is on both that is causing a conflict.
Zone Alarm or an anti virus could cause a problem like this.

#8 OFFLINE   Sandman

Sandman

    Godfather

  • Topic Starter
  • Registered
  • 374 posts
Joined: Sep 23, 2002

Posted 31 March 2003 - 10:20 AM

I'm running both ZoneAlarm and Norton AV

Bob




Protected By... spam firewall...And...