Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo

Onkyo TX-SR605 Handshake Issue?


  • This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   DeathRowsFinest2g

DeathRowsFinest2g

    Mentor

  • Registered
  • 45 posts
Joined: Sep 13, 2007

Posted 05 April 2008 - 03:45 PM

I recently upgraded my AV receiver and moved the 605 downstairs. When setting it up i get the message "searching for satellite signal 771" only on the HD channels. If i go straight to the TV everything works fine. Not sure what the problem could be.

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   texasbrit

texasbrit

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 4,030 posts
Joined: Aug 09, 2006

Posted 05 April 2008 - 08:38 PM

I recently upgraded my AV receiver and moved the 605 downstairs. When setting it up i get the message "searching for satellite signal 771" only on the HD channels. If i go straight to the TV everything works fine. Not sure what the problem could be.


It can't be anything to do with the 605. The 771 message says the DirecTV receiver is not seeing the signal from the dish. What are your signal strengths on the 103(B) or 103© signal strength screen, all transponders and both tuners if you have a DVR?

#3 OFFLINE   celticpride

celticpride

    Icon

  • Registered
  • 967 posts
Joined: Sep 06, 2006

Posted 06 April 2008 - 01:58 PM

I doubt its the onkyo,iv'e been using an onkyo 805 receiver with my hr21 700 HD dvr since june of 2007 with no problems. check yor bbcs and yourcables,

#4 OFFLINE   Tonedeaf

Tonedeaf

    Legend

  • Registered
  • 245 posts
Joined: Jun 13, 2006

Posted 06 April 2008 - 02:43 PM

Definitely not the 605. I have one and no issues here. WHen I have the 771 message it requires a reboot of the HR21. Happens infrequently but I know it needs a reset when it happens. After the reset all is well.
Equipment
HR22-100(VOD/MRV) SWM/DECA connected via HDMI on Panasonic TC-P58S2
HR24-200(VOD/MRV) SWM/DECA connected via HDMI on Panasonic TH-50PZ85U
HR21-700(VOD/MRV) W/AM21 SWM/DECA connected via HDMI to Sony KDL-46V3000
HR22-100(VOD/MRV) SWM/DECA connected via HDMI to Westinghouse 37"LCD
H24-200 SWM connected via HDMI to Samsung 24" LCD

AU9 Dish , SWM-16, SWS-8 Splitter




spam firewall