Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

EHD: Previously activated - Now no longer


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 OFFLINE   Everlast

Everlast

    Cool Member

  • Registered
  • 18 posts
Joined: Apr 13, 2008

Posted 18 May 2008 - 03:23 PM

I just plugged my WD 500GB external drive into my 722 for the umpteenth time to offload some programs. To my surprise, I was greeted by a message saying I had to activate my USB drive by calling customer service.

I believe I'm running update 449 and had used the drive as recently as 4-5 days ago.

Having already experienced the unexpected message several weeks ago to Link the drive again, I have this fear that one day, I'm going to be forced to reformat the drive and lose all my saved programming.

I'm about to contact customer service, but am wondering if anyone else has experience this new problem recently.

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   Everlast

Everlast

    Cool Member

  • Topic Starter
  • Registered
  • 18 posts
Joined: Apr 13, 2008

Posted 18 May 2008 - 03:40 PM

Should have thought of this earlier. But resetting the DVR (holding the Power button down for 5 sec) did the trick. The drive is once again recognized.

#3 OFFLINE   TulsaOK

TulsaOK

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 3,469 posts
Joined: Feb 23, 2004

Posted 18 May 2008 - 09:15 PM

Should have thought of this earlier. But resetting the DVR (holding the Power button down for 5 sec) did the trick. The drive is once again recognized.


Excellent; thanks for the update.
<span style='font-size: 10px;'>“Life is hard; it's harder if you're stupid.”<br /> - John Wayne</span><br /><br />Avatar: Tanner 1992 - 2009




Protected By... spam firewall...And...