Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of DBSTalk by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

622 System Locked


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 OFFLINE   SaltiDawg

SaltiDawg

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 2,375 posts
Joined: Aug 30, 2004

Posted 28 June 2008 - 01:26 PM

We have two 622's that work flawlessly. We have had both of them set to "System Locked" for over a year mainly to prevent accidentally ordering PPV. (System Locked requires us to enter the password.)

I noticed today that both 622's are now set to "System Unlocked."

Would someone (or two) that has their 622 routinely set to System Locked please verify their 622 is still so set?

TIA

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   Marriner

Marriner

    Legend

  • Registered
  • 224 posts
Joined: Jan 23, 2006

Posted 28 June 2008 - 03:22 PM

locked as previously set.
ViP722K with OTA tuner (Dual Mode SW L6.86), Western Digital 1 Tb USB hard drive, Sharp LC-52D64U HD TV, Sony V-333ES, Bose AM-10. ViP722K with OTA tuner (Dual Mode SW L6.86), Sling Adapter, Maxtor OneTouch 3 750 Gb hard drive,Vizio E422VA, Sharp 1-bit SD-HX500 surround.

#3 OFFLINE   SaltiDawg

SaltiDawg

    Hall Of Fame

  • Topic Starter
  • Registered
  • 2,375 posts
Joined: Aug 30, 2004

Posted 28 June 2008 - 03:27 PM

locked as previously set.

Thanks, guess I must have had (at least) two Senior Moments. :lol:




spam firewall