Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

722 single mode question


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 OFFLINE   jdramsey

jdramsey

    New Member

  • Registered
  • 3 posts
Joined: Jul 03, 2008

Posted 04 July 2008 - 06:18 AM

I'm new to Dish Network after being with DirecTV for about 10 years. My wife was used to how the DirecTivo receiver worked in that she could swap between the tuners and effectively watch 2 shows. Is this possible with the 722? I know you can't do it in dual mode since the second tuner is controlled by the other remote.

We are hooked up using HDMI so I don't want to have to change inputs do get what she wants. I've noticed that you can use PIP and see the second tuner so maybe there's a way to get what she wants there?

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   ChuckA

ChuckA

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 2,010 posts
Joined: Feb 07, 2006

Posted 04 July 2008 - 07:05 AM

You can use the Swap key on the remote without using PIP. Just press Swap to see the other tuner.
Receivers: ViP622 (dual mode), ViP722k (single mode), 311
Dish 1000
America's "Everything" Pack & HD
TV1: SONY 55" KDF-55WF655; HDMI & Components connections
OTA Antenna in attic
PocketDish AV700E

#3 OFFLINE   jdramsey

jdramsey

    New Member

  • Topic Starter
  • Registered
  • 3 posts
Joined: Jul 03, 2008

Posted 04 July 2008 - 08:59 AM

You can use the Swap key on the remote without using PIP. Just press Swap to see the other tuner.


I don't know why I didn't think of that. THANKS!




Protected By... spam firewall...And...