Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo

ABC News Now...


  • This topic is locked This topic is locked
18 replies to this topic

#1 OFFLINE   space86

space86

    Icon

  • Registered
  • 512 posts
Joined: May 03, 2007

Posted 29 August 2008 - 06:57 PM

Will E* ever carry the 24 Hour News Channel, ABC News Now cable channel?

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   Chihuahua

Chihuahua

    Legend

  • Registered
  • 175 posts
Joined: Sep 08, 2007

Posted 29 August 2008 - 10:36 PM

It would depend on how much The Disney Company would want to charge Dish Network to carry it, and what package it would be placed in .

#3 OFFLINE   Adam Richey

Adam Richey

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 1,117 posts
  • LocationKokomo, IN
Joined: Mar 25, 2002

Posted 29 August 2008 - 11:29 PM

If they are the company Dish has to negotiate with to get it, then I doubt it will be available. I'm sure they want a pretty penny for it, and if it is gonna be expensive...I'd rather have BBC World News, EuroNews (in AT250) or CNN International.
Anybody else wonder just how horrible WWE's "wrestling" is gonna get?

#4 OFFLINE   HobbyTalk

HobbyTalk

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 1,659 posts
Joined: Jul 14, 2007

Posted 30 August 2008 - 06:41 AM

No, they will never carry it :sure:

As you can see, you will get any number of different answers to a question like this and you should believe all of them. Because there is little likelyhood that anyone here would have any idea what future unannounced programming will become available, any one of the answers could be correct.

#5 OFFLINE   kal915

kal915

    Icon

  • Registered
  • 324 posts
Joined: May 06, 2008

Posted 30 August 2008 - 11:33 AM

Does any one even carry that channel?
Dish customer since 2000.
Dish Latino Max with PBEE
HD Essentials
HBO, Cinemax, STARZ

#6 OFFLINE   Steve Mehs

Steve Mehs

    Hall Of Fame

  • Banned User
  • 11,499 posts
Joined: Mar 21, 2002

Posted 30 August 2008 - 12:22 PM

Verizon carries it and some Charter systems have it.
Friends Don't Let Friends Subscribe To: Verizon Landline, Verizon DSL, Verizon Fios Phone, Verizon Fios Broadband, Verizon Fios TV, Verizon Wireless or Verizion Wireless Mobile Broadband
Keep America Beautiful, Ban Verizon From Your Home!
Down With Verizon!

#7 OFFLINE   jclewter79

jclewter79

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 1,827 posts
Joined: Jan 08, 2008

Posted 30 August 2008 - 12:24 PM

Is this the FTA channel that is saw listed?
Dish Customer since 12/13/03
Leased 722 DVR (Under contract until 08/02/10?)
(The installer had me sign an exsisting customer 18 month agreement!)
Owned 301 (Purchased at Wal-Mart 12/12/03)

#8 OFFLINE   Steve Mehs

Steve Mehs

    Hall Of Fame

  • Banned User
  • 11,499 posts
Joined: Mar 21, 2002

Posted 30 August 2008 - 12:27 PM

Yes it is a FTA channel. ABC News Now began it's life as a digital OTA subchannel a few years ago, then was spun off into an actual cable channel.
Friends Don't Let Friends Subscribe To: Verizon Landline, Verizon DSL, Verizon Fios Phone, Verizon Fios Broadband, Verizon Fios TV, Verizon Wireless or Verizion Wireless Mobile Broadband
Keep America Beautiful, Ban Verizon From Your Home!
Down With Verizon!

#9 OFFLINE   jclewter79

jclewter79

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 1,827 posts
Joined: Jan 08, 2008

Posted 30 August 2008 - 12:31 PM

Well, that answers it, my guess is that E* will never have it. Heck, it is free and they still don't have it so I would look for it anytime soon.
Dish Customer since 12/13/03
Leased 722 DVR (Under contract until 08/02/10?)
(The installer had me sign an exsisting customer 18 month agreement!)
Owned 301 (Purchased at Wal-Mart 12/12/03)

#10 OFFLINE   homeskillet

homeskillet

    Icon

  • Registered
  • 506 posts
Joined: Feb 03, 2004

Posted 30 August 2008 - 12:47 PM

AT&T U-Verse carries the channel.

#11 OFFLINE   Paul Secic

Paul Secic

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 6,072 posts
Joined: Dec 16, 2003

Posted 30 August 2008 - 12:59 PM

Will E* ever carry the 24 Hour News Channel, ABC News Now cable channel?


I didn't know ABC had a 24/7 news channel. Interesting!

Enjoying AT 250 HBO, 

 

Equipment: VIP 722 reciever


#12 OFFLINE   space86

space86

    Icon

  • Topic Starter
  • Registered
  • 512 posts
Joined: May 03, 2007

Posted 30 August 2008 - 06:25 PM

ABC News Now I think E* should add it to the lineup.

#13 OFFLINE   Jim5506

Jim5506

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 3,437 posts
Joined: Jun 07, 2004

Posted 31 August 2008 - 01:44 PM

All the world needs is another 24/7 news channel showing nothing worth while for 23.5 hours per day and making up the other half hour.
Tuners: Hopper 2000; Hopper w/Sling; 3 Joeys; Samsung SIR-T351; Accurian 6000;2 X HD TiVo; 2 X TiVo Series 2 Stand alone; Panasonic Showstopper 2000
Dish 1000.2 @ 110, 119, 129; dish 500 @ 61.5
Antennas - CM4228; RS U75-R; coathanger; Funke PSP.1922 (stillin the box); paperclip
Displays: Sony VPH D50Q with HD Fury HDMI input; Hitachi 57F59; Sony Bravia LCD;Sanyo 32" LCD; Panasonic 42" plasma
Sony 80GB PS3; Toshiba HD-DVD

Give me a Finco colinear array and I'll rule the world - HA-HA-HA-HA!

#14 OFFLINE   Jon Ellis

Jon Ellis

    Godfather

  • Registered
  • 267 posts
Joined: Dec 28, 2003

Posted 31 August 2008 - 11:20 PM

ABC News Now isn't anything special. It's mostly just low-budget filler programming repeating over and over with occasional news headlines. It's sad because ABC could easily do much more. They could expand the overnight "World News Now" program using the content that ABC distributes to its affiliates, such as generic liveshots, network packages, and affiliate contributions. All of this is already available to them but apparently they don't want to spend the money to hire anchors, producers, and production crew to cover a 24/7 news channel. It's too bad because you don't have to watch the other "news" channels for long to realize that America doesn't have an all-news channel.

But I digress.

ABC News Now was originally conceived as a digital subchannel idea for its affiliates. They were supposed to seek carriage in their markets. But then ABC changed their minds and decided to pull it from OTA signals, making it available as a subscription service and putting it on cell phone video lineups, etc. That, combined with the poor content, makes it unlikely we'll be seeing it on either satellite provider unless something changes.

#15 OFFLINE   leegart

leegart

    Legend

  • Registered
  • 142 posts
Joined: Dec 18, 2004

Posted 01 September 2008 - 08:08 AM

If they are the company Dish has to negotiate with to get it, then I doubt it will be available. I'm sure they want a pretty penny for it, and if it is gonna be expensive...I'd rather have BBC World News, EuroNews (in AT250) or CNN International.


Ditto!!!!:)

#16 OFFLINE   clyde sauls

clyde sauls

    Legend

  • Registered
  • 157 posts
Joined: Nov 16, 2007

Posted 01 September 2008 - 12:09 PM

they use to carry it as a local abc subchannel in atlanta. They dropped it and now carry RSN network which shows old tv shows such as Streets of San Fransico. I dont think Comcast carries it. They didnt when I dropped them for Dish last Nov

#17 OFFLINE   Steve Mehs

Steve Mehs

    Hall Of Fame

  • Banned User
  • 11,499 posts
Joined: Mar 21, 2002

Posted 01 September 2008 - 03:11 PM

they use to carry it as a local abc subchannel in atlanta. They dropped it and now carry RSN network which shows old tv shows such as Streets of San Fransico. I dont think Comcast carries it. They didnt when I dropped them for Dish last Nov


I'm taking it you mean RTN :)
Friends Don't Let Friends Subscribe To: Verizon Landline, Verizon DSL, Verizon Fios Phone, Verizon Fios Broadband, Verizon Fios TV, Verizon Wireless or Verizion Wireless Mobile Broadband
Keep America Beautiful, Ban Verizon From Your Home!
Down With Verizon!

#18 OFFLINE   clyde sauls

clyde sauls

    Legend

  • Registered
  • 157 posts
Joined: Nov 16, 2007

Posted 01 September 2008 - 04:37 PM

sorry yes I meant RTN

#19 OFFLINE   reddice

reddice

    Godfather

  • Registered
  • 445 posts
Joined: Feb 18, 2003

Posted 02 September 2008 - 01:42 PM

I guess 7.2 here in New York use to be ABC News now. I wondered what happened to it. 7.2 here is a big waste. 90% of the time they have infomercials on or at least every time I put it on when the local news is not on all I see is infomercials.
Current Dish Network Subscriber: March 7, 2005 - Now
Current XM Radio Subscriber: November 2002 - Now
Current RoadRunner Earthlink Cable Subscriber: November 2001 - Now
I finally upgrading to HDTV.
Cats are the best pets.




spam firewall