Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of DBSTalk by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

Photo

Des Moines 13-1 & 13-2


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 OFFLINE   sswheeler

sswheeler

    Legend

  • Registered
  • 113 posts
Joined: Aug 27, 2008

Posted 26 September 2008 - 05:30 AM

Has anyone in the local Des Moines area having problems with OTA HD 13-1 and 13-2? I have 100% signal on them, but it seems that the pic will freeze, audio will not be in sync or it just is not a stable pic. No storms or anything here. Just curious, or if I have a rec problem. Thanks

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   JonSamuels

JonSamuels

    Legend

  • Registered
  • 165 posts
Joined: Jun 26, 2007

Posted 26 September 2008 - 09:33 AM

Has anyone in the local Des Moines area having problems with OTA HD 13-1 and 13-2? I have 100% signal on them, but it seems that the pic will freeze, audio will not be in sync or it just is not a stable pic. No storms or anything here. Just curious, or if I have a rec problem. Thanks


It is a problem on WHO's end. There's plenty of discussion about it over at AVSForum.

#3 OFFLINE   sswheeler

sswheeler

    Legend

  • Topic Starter
  • Registered
  • 113 posts
Joined: Aug 27, 2008

Posted 26 September 2008 - 10:19 AM

Thanks for the reply. That explains it then.




spam firewall