Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo

Adding a channel or package for a short period


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 OFFLINE   Opusnbill7

Opusnbill7

    Mentor

  • Registered
  • 45 posts
Joined: Aug 26, 2008

Posted 07 October 2008 - 07:21 AM

Currently, I'm on AT200 w/silver HD. In about a week and a half, there's a game I'd like to see that's going to be on Versus, which is in AT250. Is it possible to add the one channel or AT250 for a short period of time (such as over the weekend)? If so, what kind of expenses would I be looking at? Would it be a prorated amount of the difference in packages? Would I have to pay the downgrade fee when I went back to AT200?

Any input you have would be appreciated.

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   FTA Michael

FTA Michael

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 3,473 posts
Joined: Jul 21, 2002

Posted 07 October 2008 - 07:41 AM

Would it be a prorated amount of the difference in packages? Would I have to pay the downgrade fee when I went back to AT200?

Yes and yes. Figure about $1 for every 3 days plus the $5 downgrade.
Yes, FTABlog is active again. Why do you ask?

#3 OFFLINE   dbrakob

dbrakob

    Godfather

  • Registered
  • 263 posts
Joined: Apr 25, 2006

Posted 07 October 2008 - 09:21 AM

I've done this occassionaly for as less as a few hours. About an hour before the game bring up the guide that shows all channels, select the channel the game is on and order it via the DVR/satellite. It will show up in less than 5 minutes. After the game give them a call or use online tech chat to cancel. It will cost you less than a dollar for the programming but also $5 for the downgrade fee. This assumes you have your DVR connected to a landline. If not use phone or chat for the first part also.

#4 OFFLINE   Opusnbill7

Opusnbill7

    Mentor

  • Topic Starter
  • Registered
  • 45 posts
Joined: Aug 26, 2008

Posted 07 October 2008 - 09:45 AM

Cool! That's what I figured and was hoping! Thanks to both of you!

#5 OFFLINE   Taco Lover

Taco Lover

    Icon

  • Registered
  • 719 posts
Joined: Jan 08, 2007

Posted 07 October 2008 - 11:24 AM

I did something like this for Showtime when Big Brother After Dark was on. They never charged the $5 downgrade. That could be because it was a premium channel and not a whole programming tier.
_________________________
The Taco Lover




Protected By... spam firewall...And...