Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Signal Output


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   Scott C. Edwards

Scott C. Edwards

    Cool Member

  • Registered
  • 27 posts
Joined: Mar 02, 2005

Posted 07 October 2008 - 07:55 AM

Can I hook up one TV to the component video outputs and another to the HDMI output, or does using one of these outputs turn off the other?
Boomer

...Ads Help To Support This Site...

#2 OFFLINE   TulsaOK

TulsaOK

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 3,469 posts
Joined: Feb 23, 2004

Posted 07 October 2008 - 08:04 AM

Can I hook up one TV to the component video outputs and another to the HDMI output, or does using one of these outputs turn off the other?


All outputs are hot.
<span style='font-size: 10px;'>“Life is hard; it's harder if you're stupid.”<br /> - John Wayne</span><br /><br />Avatar: Tanner 1992 - 2009

#3 OFFLINE   Bill R

Bill R

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 2,498 posts
Joined: Dec 20, 2002

Posted 07 October 2008 - 08:04 AM

All output are active all the time so, yes, you can use the other output if you wish.
Bill R

#4 OFFLINE   Scott C. Edwards

Scott C. Edwards

    Cool Member

  • Topic Starter
  • Registered
  • 27 posts
Joined: Mar 02, 2005

Posted 07 October 2008 - 08:26 AM

Thank you, gentlemen.
Boomer




Protected By... spam firewall...And...