Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

722 question


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 OFFLINE   mikeyv

mikeyv

    Cool Member

  • Registered
  • 10 posts
Joined: May 25, 2008

Posted 08 October 2008 - 10:01 AM

Can you hook up a HDTV receiver on to the coax that goes to tv2. I would like to have HD in my bedroom which is adjacent to my den and connected to the 722 as tv2. There is no way to get a separate coax into the bedroom. Thanks.

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   Tulsa1

Tulsa1

    Godfather

  • Registered
  • 255 posts
Joined: Oct 15, 2003

Posted 08 October 2008 - 10:32 AM

TV2 can only feed SD signals

#3 OFFLINE   ChuckA

ChuckA

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 2,010 posts
Joined: Feb 07, 2006

Posted 08 October 2008 - 10:36 AM

You can but it will not be HD output. The TV2 output is SD only. All the outputs on the receiver are hot at the same time. So, if you don't care about watching different programs in the bedroom and in the den at the same time, you could run a component or HDMI cable to the bedroom TV. If you can't run any new cables you are stuck with SD or getting another HD receiver for the bedroom (which might require a new cable run as well, if you can't use th existing cable for the sat feed to the additional receiver).
Receivers: ViP622 (dual mode), ViP722k (single mode), 311
Dish 1000
America's "Everything" Pack & HD
TV1: SONY 55" KDF-55WF655; HDMI & Components connections
OTA Antenna in attic
PocketDish AV700E




spam firewall