Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo

Can one dish get four satellites from 129 to 77


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   billmarc

billmarc

    AllStar

  • Registered
  • 51 posts
Joined: Oct 17, 2002

Posted 03 March 2009 - 12:17 AM

I currently have a 1000.4 dish that points to 129, 119 and 110. Is it possible to add another LNB to that dish that would point to 77? This would put me ahead of the curve as I am not a new customer and not eligable for a new EA install. At one time I thought that a fair amount of programming was going to move to 77.

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   James Long

James Long

    Ready for Uplink!

  • Super Moderators
  • 39,934 posts
Joined: Apr 17, 2003

Posted 03 March 2009 - 01:43 AM

Sorry, but that is too much of a spread from 129 to 77 ... you would need a second dish.
That being said, you won't need 77 unless your HD locals are going there.

#3 OFFLINE   BobaBird

BobaBird

    EKB Editor

  • DBSTalk Club
  • 4,022 posts
Joined: Mar 30, 2002

Posted 03 March 2009 - 05:43 AM

The Dish 1000 and 1000.2 point to 129, 119 and 110 (Western Arc). The 1000.4 points to 77, 72.7 and 61.5 (Eastern Arc). The .2 and .4 versions have an input for a 4th LNB from a separate dish. You aren't missing anything but, as James said, watch for where your HD locals may get added.
Charles @dishuser - a dynamic employee of Massive Veridian
Visit the EchoStar Knowledge Base
"The other guys charge $9.95/month to use tapeless record" - Dish Network Tech Forum, 8-6-01
"dual" is NOT the same as "Twin" - here's why

#4 OFFLINE   JohnH

JohnH

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 7,802 posts
Joined: Apr 22, 2002

Posted 03 March 2009 - 07:08 AM

I doubt you could call the programming duplication "move", but some locals may end up there.




Protected By... spam firewall...And...