Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo

msnbchd is on!!!


  • Please log in to reply
73 replies to this topic

#1 OFFLINE   janko

janko

    Mentor

  • Registered
  • 34 posts
Joined: Mar 14, 2008

Posted 08 July 2009 - 10:32 AM

MSNBCHD its on on ch 209

Edited by janko, 08 July 2009 - 10:48 AM.
change tittle


...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   janko

janko

    Mentor

  • Topic Starter
  • Registered
  • 34 posts
Joined: Mar 14, 2008

Posted 08 July 2009 - 10:50 AM

you may need to reset your rcv to get the channel...

#3 OFFLINE   valvestud

valvestud

    Mentor

  • Registered
  • 33 posts
Joined: Feb 19, 2006

Posted 08 July 2009 - 10:53 AM

Got it here too.

#4 ONLINE   phrelin

phrelin

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 13,293 posts
  • LocationNorthern California Redwoods
Joined: Jan 18, 2007

Posted 08 July 2009 - 11:05 AM

Had to do a Check Switch Test as I kept getting an Error 04 message and the guide data was missing. Now I have it and it too will not be in my favorites guide.

"In a hundred years there'll be a whole new set of people."
"Always poke the bears. They sleep too much for their own good."

"If you're good enough, they'll talk about you." - Tom Harmon
A GEEZER who remembers watching TV in 1951 and was an Echostar customer from 1988 to 2008, now a Dish Network customer.
My AV Setup
My Slingbox Pro HD Experience
My Blog: The Redwood Guardian


#5 OFFLINE   Conway

Conway

    Legend

  • Registered
  • 215 posts
Joined: Oct 29, 2002

Posted 08 July 2009 - 11:27 AM

It may not be included in the HD Absolute package.. I don't see it yet on mine.
Bring On More HD!

#6 OFFLINE   SayWhat?

SayWhat?

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 5,504 posts
Joined: Jun 06, 2009

Posted 08 July 2009 - 11:49 AM

Oh goody! HD to watch somebody sitting at a desk reading.

Whippeee.
Help stamp out Twits and Twitterers!

HD, SchmacHD!! Just be glad you've got a picture at all.

#7 OFFLINE   coldsteel

coldsteel

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 1,984 posts
Joined: Mar 28, 2007

Posted 08 July 2009 - 11:55 AM

Since HD Absolute's getting NO new channels except for the Platinum HD channels, why expect it there?

Also, agreed, SayWhat.
DISH 625 dvr

The opinions posted on this site are my own and do not represent DISH Network's positions, strategies or opinions. Unless I decide to be bad or call out an idiot...

#8 OFFLINE   TubaSaxT

TubaSaxT

    Mentor

  • Registered
  • 44 posts
Joined: Jul 15, 2006

Posted 08 July 2009 - 12:18 PM

Since HD Absolute's getting NO new channels except for the Platinum HD channels, why expect it there?

Also, agreed, SayWhat.


Except Absolute folks got Comedy, Spike, BETJazz, and a few others when they weren't supposed to be getting any more HD channels. I agree Absolute customers shouldn't be expecting new additions, but it wouldn't surprise me one bit if a new channel did appear.

#9 OFFLINE   Grandude

Grandude

    RichardParker II

  • Registered
  • 853 posts
Joined: Oct 21, 2004

Posted 08 July 2009 - 12:39 PM

Had to do a Check Switch Test as I kept getting an Error 04 message and the guide data was missing. Now I have it and it too will not be in my favorites guide.

I kept getting the Error 04 message too so switched receivers to listen to music. Must have been happening when they added MSNBC HD. It seems to have cleared up by itself but will probably do a check switch today anyway.
(Looks like we are having a nice day up here in Gods country. I think summer is back again.):D

Brian...reporting from the left coast
 2 Hoppers,1 Joey, 1 VIP211K active receivers
 I still believe in magic
!


#10 OFFLINE   moman19

moman19

    Icon

  • Registered
  • 710 posts
Joined: Oct 22, 2004

Posted 08 July 2009 - 12:47 PM

.....Now I have it and it too will not be in my favorites guide.


Funny :lol:

I guess we're finally getting to that point where there is more bandwidth available than is really required.......
All I want is a Perfect DVR!

#11 OFFLINE   FogCutter

FogCutter

    Godfather

  • Registered
  • 382 posts
Joined: Nov 06, 2006

Posted 08 July 2009 - 01:13 PM

It's kinda like porn - watching the president figuratively getting stroked in HD.


Ewwww!

#12 OFFLINE   BillJ

BillJ

    Icon

  • Registered
  • 819 posts
Joined: May 05, 2005

Posted 08 July 2009 - 01:27 PM

It's active on both my 622s. So I get to watch Morning Joe in HD.
Not surprising they used the same format as CNBC - programming on the left in a basically 4:3 setup with the extra width devoted to static material like weather.

#13 OFFLINE   moman19

moman19

    Icon

  • Registered
  • 710 posts
Joined: Oct 22, 2004

Posted 08 July 2009 - 02:30 PM

It's active on both my 622s. So I get to watch Morning Joe in HD.
Not surprising they used the same format as CNBC - programming on the left in a basically 4:3 setup with the extra width devoted to static material like weather.


Well stated, BillJ. "...programming on the left..." both literally AND figuratively. :D
All I want is a Perfect DVR!

#14 OFFLINE   clyde sauls

clyde sauls

    Legend

  • Registered
  • 157 posts
Joined: Nov 16, 2007

Posted 08 July 2009 - 02:57 PM

I changed to Turbo Gold Hd. Not showing but in red in the 9400s. I thought I read somewhere that at Team Summit they were going to do something . It is ridulous that they advertise turbo hd and the highest pkg gold doesnt receive all the hd channels.At least u should get in platinum pkg

Edited by clyde sauls, 08 July 2009 - 05:00 PM.


#15 OFFLINE   ka8zay

ka8zay

    AllStar

  • Registered
  • 61 posts
Joined: Feb 11, 2009

Posted 08 July 2009 - 05:29 PM

Not adding new channels to the Turbo packages mostly with News channels such as Fox and I guess now this is why I am done with Dish when my contract is up. I have dropped to the Silver package and dropped all the extra's because moving to Dish for ALL the HD packages has been a joke and I refuse to pay for SD channels just to get more HD when the whole point of Turbo HD was for HD only content. I should have stuck with D and never switched, see what they say about thinking the grass is greener on the other side ...it usually turns out its not.

#16 OFFLINE   Stewart Vernon

Stewart Vernon

    Excellent Adventurer

  • Moderators
  • 19,426 posts
  • LocationKittrell, NC
Joined: Jan 07, 2005

Posted 08 July 2009 - 05:38 PM

While I agree Dish needs to get a jump on this backlash from not adding all the new HD to the TurboHD standalone packages... the argument that one would leave Dish rather than subscribe to Classic + HD doesn't hold as much water when you take into account no one else even attempts to offer an HD-only package.

So while I agree it is NOT palatable to have to go back to an SD+HD package when you are on an HD-only package (I'm on one myself)... it's not like I could go to DirecTV or cable and just pay for a cheaper HD package there either.

-- I like to go fast (not really)


#17 OFFLINE   Krmnnghia

Krmnnghia

    Cool Member

  • Registered
  • 13 posts
Joined: Sep 05, 2007

Posted 08 July 2009 - 06:03 PM

Oh Yah!

Mr "Thrill going up my leg" Chris Matthews in HD. :bang

Can we manually remove stations on the 722?

#18 OFFLINE   moman19

moman19

    Icon

  • Registered
  • 710 posts
Joined: Oct 22, 2004

Posted 08 July 2009 - 06:26 PM

Oh Yah!

Mr "Thrill going up my leg" Chris Matthews in HD. :bang

Can we manually remove stations on the 722?


Absolutely.

Hit the MENU button, then select LOCKS followed by CHANNEL LOCKS
All I want is a Perfect DVR!

#19 OFFLINE   am7crew

am7crew

    Legend

  • Registered
  • 266 posts
Joined: Jun 05, 2009

Posted 08 July 2009 - 06:31 PM

why dont u guys stick to discussing how its another new HD channel on Dish and keep your political views and opinions to yourself.

#20 OFFLINE   Nashcat

Nashcat

    Legend

  • Registered
  • 119 posts
Joined: Dec 17, 2003

Posted 08 July 2009 - 06:53 PM

why dont u guys stick to discussing how its another new HD channel on Dish and keep your political views and opinions to yourself.



Mine was a comment on their programming. It's not my opinion - it's an acknowledged fact.




spam firewall