Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Denon 4308CI firmware update?


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 OFFLINE   hobie346

hobie346

    Icon

  • Registered
  • 680 posts
Joined: Feb 23, 2007

Posted 11 July 2009 - 05:21 PM

I have a Denon AVR 4308CI receiver that I needed to update the firmware on. I downloaded the instructions and followed it. Started the d/l process and it said that it would take about 75 minutes to do the whole job.

Well, it got the last step before the completion and it said that it would take 5 minutes to complete step 14. It's been stuck on step 14 for 30 minutes. I don't see any activity on the front panel nor any network activity.

I'm almost temped to power cycle it and see what happens but it would just be my luck that it turns into a brick.

Has any one done a f/w update via the network on a Denon receiver?

Update

A little more searching found similar issues and it seems that a power cycle won't hurt at the point that I'm stuck at.

A second attempt at updating the f/w works correctly and I'm good to go.

Edited by hobie346, 11 July 2009 - 07:08 PM.


...Ads Help To Support This SIte...



spam firewall