Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo

Firefox 3.5 problems????


  • Please log in to reply
41 replies to this topic

#1 OFFLINE   Richard King

Richard King

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 21,331 posts
Joined: Mar 25, 2002

Posted 05 August 2009 - 09:39 AM

It seems to be totally worthless for brousing "HERE" since the "update" this morning. Every page that I go to freezes up for MANY seconds before loading. Sometimes the page loads but you have to wait before you can scroll. Sometimes you just have to wait for it to load. This was posted using IE out of necessity. I just checked another site that I frequent and it loaded just fine. It appears to be a Firefox 3.5 compatibility issue with something "here", not "there".
The Pump Don't Work 'cause the Vandals Took the Handles.

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   Stuart Sweet

Stuart Sweet

    The Shadow Knows!

  • Super Moderators
  • 36,902 posts
Joined: Jun 18, 2006

Posted 05 August 2009 - 09:41 AM

Are you running any add-ins? I hate to be "that guy" but... "it runs fine for me..." :)
Opinions expressed by me are my own and do not necessarily reflect
those of DBSTalk.com, DIRECTV, DISH, The Signal Group, or any other company.

#3 OFFLINE   Richard King

Richard King

    Hall Of Fame

  • Topic Starter
  • Registered
  • 21,331 posts
Joined: Mar 25, 2002

Posted 05 August 2009 - 09:43 AM

Java, AVG, and TACO is all. You love being "that guy"
The Pump Don't Work 'cause the Vandals Took the Handles.

#4 OFFLINE   Richard King

Richard King

    Hall Of Fame

  • Topic Starter
  • Registered
  • 21,331 posts
Joined: Mar 25, 2002

Posted 05 August 2009 - 09:44 AM

I just disabled TACO with no difference.
The Pump Don't Work 'cause the Vandals Took the Handles.

#5 OFFLINE   Richard King

Richard King

    Hall Of Fame

  • Topic Starter
  • Registered
  • 21,331 posts
Joined: Mar 25, 2002

Posted 05 August 2009 - 09:49 AM

I'm having the same problem at another site now, not all sites though. Maybe I need to delete FF and reinstall.
The Pump Don't Work 'cause the Vandals Took the Handles.

#6 OFFLINE   CATCRAW

CATCRAW

    Legend

  • Registered
  • 137 posts
Joined: Mar 27, 2008

Posted 05 August 2009 - 09:53 AM

Okay I'll be that Gal - it is working fine for me and have no issues on any site - so far!:)

#7 OFFLINE   harsh

harsh

    Beware the Attack Basset

  • Registered
  • 19,375 posts
  • LocationSalem, OR
Joined: Jun 14, 2003

Posted 05 August 2009 - 10:05 AM

I'm not having any problems at all with 3.5.2 under Windows 2000 Professional. Maybe there is a problem limited to a particular O/S or service pack?

Have you rebooted the computer recently?

#8 OFFLINE   Ron Barry

Ron Barry

    622 Tips & Trick Keeper

  • DBSTalk Club
  • 9,879 posts
Joined: Dec 10, 2002

Posted 05 August 2009 - 10:24 AM

Just updated to 3.5.2. All seems well for me and Yes I love being that guy. ;)
<strong class='bbc'>New Member of the 9K club & 922/612 User<br /></strong><span style='font-size: 8px;'>"A release is not a release until it is released." - Me. <br />"To the true believer, no proof is necessary. To the non believer, no proof is sufficient." - Peter James (Derived from a Stewert Chase Quote)</span>

#9 OFFLINE   Stewart Vernon

Stewart Vernon

    Excellent Adventurer

  • Moderators
  • 19,846 posts
  • LocationKittrell, NC
Joined: Jan 07, 2005

Posted 05 August 2009 - 12:46 PM

I'm on whatever the latest Mac version is (can't remember 3.5.1 or 3.5.2) and I see this intermittently too. Some sites take a bit to start going and it doesn't show any progress on the status bar.

Not consistently a problem so hard to tell why and when it is happening.

-- Respect the S.H.I.E.L.D.


#10 OFFLINE   Richard King

Richard King

    Hall Of Fame

  • Topic Starter
  • Registered
  • 21,331 posts
Joined: Mar 25, 2002

Posted 05 August 2009 - 01:51 PM

Obviously my XP machine thinks it's a Mac.
The Pump Don't Work 'cause the Vandals Took the Handles.

#11 OFFLINE   Richard King

Richard King

    Hall Of Fame

  • Topic Starter
  • Registered
  • 21,331 posts
Joined: Mar 25, 2002

Posted 05 August 2009 - 01:53 PM

I've been away for a while, I rebooted and it is still doing it. Is there a way to go back to the old version of Firefox?
The Pump Don't Work 'cause the Vandals Took the Handles.

#12 OFFLINE   Stuart Sweet

Stuart Sweet

    The Shadow Knows!

  • Super Moderators
  • 36,902 posts
Joined: Jun 18, 2006

Posted 05 August 2009 - 01:53 PM

How odd, one of my Macs occasionally thinks it's a Windows PC or Linux PC.
Opinions expressed by me are my own and do not necessarily reflect
those of DBSTalk.com, DIRECTV, DISH, The Signal Group, or any other company.

#13 OFFLINE   Richard King

Richard King

    Hall Of Fame

  • Topic Starter
  • Registered
  • 21,331 posts
Joined: Mar 25, 2002

Posted 05 August 2009 - 02:03 PM

Maybe we should just shoot them all to put them out of their misery. :lol:
The Pump Don't Work 'cause the Vandals Took the Handles.

#14 OFFLINE   Ron Barry

Ron Barry

    622 Tips & Trick Keeper

  • DBSTalk Club
  • 9,879 posts
Joined: Dec 10, 2002

Posted 05 August 2009 - 02:20 PM

I've been away for a while, I rebooted and it is still doing it. Is there a way to go back to the old version of Firefox?


What version of FF are you on? is it 3.5.2? I just got a notify for update for 3.5.2. If you are not current, I would recommend going current. I would also disable all add-ons and see if stability is restored.
<strong class='bbc'>New Member of the 9K club & 922/612 User<br /></strong><span style='font-size: 8px;'>"A release is not a release until it is released." - Me. <br />"To the true believer, no proof is necessary. To the non believer, no proof is sufficient." - Peter James (Derived from a Stewert Chase Quote)</span>

#15 OFFLINE   dettxw

dettxw

    MRVing

  • DBSTalk Club
  • 4,064 posts
  • LocationChoctaw, OK
Joined: Nov 21, 2007

Posted 05 August 2009 - 04:38 PM

Just got updated to 3.5.2., but 3.5 was working with no problem.

3.5.1 Release Notes:
* Several security issues.
* Several stability issues.
* An issue that was making Firefox take a long time to load on some Windows systems.

3.5.2 Release Notes:
* Several security issues.
* Images with ICC profiles now render properly on all monitors.

-Steve- Subscriber since Sept 1998  My Complete Setup 

SWM16 / HR44-500 (2TB & AM21) / HR34-700 (3TB & AM21) / HR24-500 (2TB eSATA) / C31 via WCCK / C41 x2 / C41W / H25-700


#16 OFFLINE   Richard King

Richard King

    Hall Of Fame

  • Topic Starter
  • Registered
  • 21,331 posts
Joined: Mar 25, 2002

Posted 05 August 2009 - 04:46 PM

What version of FF are you on? is it 3.5.2? I just got a notify for update for 3.5.2. If you are not current, I would recommend going current. I would also disable all add-ons and see if stability is restored.


I was on 3.5.2 when the problems started. I just now reverted back to 3.0.5 and all seems well with the world again.
The Pump Don't Work 'cause the Vandals Took the Handles.

#17 OFFLINE   Richard King

Richard King

    Hall Of Fame

  • Topic Starter
  • Registered
  • 21,331 posts
Joined: Mar 25, 2002

Posted 05 August 2009 - 04:50 PM

I take that back. The problem persists. Slow page loads and lock ups when I try to back up from a page that is loading.
The Pump Don't Work 'cause the Vandals Took the Handles.

#18 OFFLINE   jerry downing

jerry downing

    Godfather

  • Registered
  • 542 posts
  • LocationIllinois
Joined: Mar 07, 2004

Posted 05 August 2009 - 04:53 PM

I installed FF 3.5.2 today. So far there are no problems.

#19 OFFLINE   Richard King

Richard King

    Hall Of Fame

  • Topic Starter
  • Registered
  • 21,331 posts
Joined: Mar 25, 2002

Posted 05 August 2009 - 05:01 PM

I'm back to IE and all is working fine. I just don't get it. Everything was great with FF until I downloaded the newest version and it became useless. I then uninstalled the new version and installed the old version and now the old one won't work.
The Pump Don't Work 'cause the Vandals Took the Handles.

#20 OFFLINE   Milkman

Milkman

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 2,055 posts
Joined: Dec 06, 2006

Posted 05 August 2009 - 05:05 PM

The 3.5.x series has had huge memory leak problems for me. I am forced to end task once a day and restart the application since it starts to take close to a gig in memory with only a few small tabs open...

Gator fan for LIFE!!!!
My current setup can be found here!





Protected By... spam firewall...And...