Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

HDNet & HDNet Movies via DIRECTV on Demand?


  • Please log in to reply
42 replies to this topic

#21 OFFLINE   quickfire

quickfire

    Godfather

  • Registered
  • 406 posts
Joined: Nov 13, 2003

Posted 24 October 2009 - 02:27 PM

Thanks Movieman........saved me from making a call to D*.

...Ads Help To Support This Site...

#22 OFFLINE   Movieman

Movieman

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 2,044 posts
Joined: May 08, 2009

Posted 24 October 2009 - 02:36 PM

Your very welcome guys. Lets just keep an eye on it to make sure that it does get fixed otherwise another call might be needed. I would just ask that we each take a peak at the DOD throughout the week and the first person to see a change to reply here. Maybe save this thread so it doesn't get lost.

#23 ONLINE   WestDC

WestDC

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 1,637 posts
Joined: Feb 09, 2008

Posted 24 October 2009 - 02:52 PM

I sub to the package and both channels download fine for me no error's :)

1079 & 1552

#24 OFFLINE   Movieman

Movieman

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 2,044 posts
Joined: May 08, 2009

Posted 24 October 2009 - 02:55 PM

I sub to the package and both channels download fine for me no error's :)

1079 & 1552


I think what is happening (from what I was told by the tech tiers) is that the DOD is seeing HDnet as part of the HD Extrapack which it no longer is. If you have HD Extrapack then you should be seeing it perfect. Its the rest of us that will most likely not get the DOD working until they fix our accounts.

#25 OFFLINE   JoeTheDragon

JoeTheDragon

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 4,253 posts
Joined: Jul 21, 2008

Posted 24 October 2009 - 03:36 PM

time line for the account fix?

#26 OFFLINE   Movieman

Movieman

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 2,044 posts
Joined: May 08, 2009

Posted 24 October 2009 - 03:43 PM

time line for the account fix?


They did an immediate escalation of the issue but the tier 2 tech told me that check it in a few days to see the difference but he could not commit to a time frame. Sorry about that. I can only send the message cant control their speed. :). Thats why i posted before that we each take a peak throughout the week. Should be fixed for everyone at the same time not just one person but if I post that it got fixed first for me I will gladly call them back.

#27 OFFLINE   Billzebub

Billzebub

    Godfather

  • DBSTalk Club
  • 593 posts
  • LocationPittsburgh, PA
Joined: Jan 01, 2007

Posted 24 October 2009 - 07:10 PM

I'm on firmware version 0x0368 and am referring to Ch 1079 HDNet VOD.


Sorry, I didn't even look at 1079. I figured HDNet would be 1306. I forgot the old MPEG2 numbers.

#28 OFFLINE   Movieman

Movieman

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 2,044 posts
Joined: May 08, 2009

Posted 24 October 2009 - 08:54 PM

Im not sure about you guys but I dont have access to DOD right now. I was trying to check and everything is whited out. Maybe they are working on it. I will post tomorrow another update if I see any more changes.

#29 OFFLINE   ejjames

ejjames

    Icon

  • Registered
  • 896 posts
Joined: Oct 02, 2006

Posted 25 October 2009 - 02:13 AM

i downloaded 2 "HDNET MOVIES" movies and tried watching them via DIRECTV2PC, and both played in a 4:3 window stretched vertically. i'm in bed and haven't tried it on my main display.

i've used DIRECTV2PC for hundreds of hours, and this is a new one for me.

BTW...i subscribe to HD Extras.
Former USSB uplink operator.

USSB from '95 to '99

DirecTv since '95

#30 OFFLINE   Movieman

Movieman

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 2,044 posts
Joined: May 08, 2009

Posted 25 October 2009 - 06:16 AM

i downloaded 2 "HDNET MOVIES" movies and tried watching them via DIRECTV2PC, and both played in a 4:3 window stretched vertically. i'm in bed and haven't tried it on my main display.

i've used DIRECTV2PC for hundreds of hours, and this is a new one for me.

BTW...i subscribe to HD Extras.


Then your is working properly. As for my update by DOD came back online this morning but the fix is not there so will have to continue checking for it.

#31 OFFLINE   Movieman

Movieman

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 2,044 posts
Joined: May 08, 2009

Posted 29 October 2009 - 08:06 PM

Just an update. My DOD with this issue is still not fixed. Im going to give them through the weekend. If not I will be calling again on Monday to follow up on the issue. If anyone else is getting different results please post.

#32 OFFLINE   quickfire

quickfire

    Godfather

  • Registered
  • 406 posts
Joined: Nov 13, 2003

Posted 29 October 2009 - 09:16 PM

Still a no go for me as well!

#33 OFFLINE   ToBeFrank

ToBeFrank

    Legend

  • Registered
  • 121 posts
Joined: May 15, 2009

Posted 30 October 2009 - 12:08 PM

Im not sure about you guys but I dont have access to DOD right now. I was trying to check and everything is whited out. Maybe they are working on it. I will post tomorrow another update if I see any more changes.


This happened to me a few days ago. Resetting the network to defaults, rebooting, then setting up the network again fixed it for me.

#34 OFFLINE   Movieman

Movieman

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 2,044 posts
Joined: May 08, 2009

Posted 01 November 2009 - 12:20 PM

I called and spoke to tech support. They had no update for me but were looking at the issue.

#35 OFFLINE   RACJ2

RACJ2

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 3,852 posts
Joined: Aug 02, 2008

Posted 01 November 2009 - 04:15 PM

Still getting the order now message here.
HR34-700, HR22-100

#36 OFFLINE   codespy

codespy

    Go Pack Go!

  • DBSTalk Club
  • 721 posts
  • LocationWisconsin
Joined: Mar 29, 2006

Posted 01 November 2009 - 10:15 PM

I think what is happening (from what I was told by the tech tiers) is that the DOD is seeing HDnet as part of the HD Extrapack which it no longer is. If you have HD Extrapack then you should be seeing it perfect. Its the rest of us that will most likely not get the DOD working until they fix our accounts.


I don't think HDnet was ever part of Extrapack.....was it?.....I never noticed it.

11 DirecTV HD-DVR's including a Genie and GenieGO


#37 OFFLINE   Movieman

Movieman

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 2,044 posts
Joined: May 08, 2009

Posted 02 November 2009 - 05:57 PM

I don't think HDnet was ever part of Extrapack.....was it?.....I never noticed it.


I never noticed that it either but they stated that it was and was later removed but the DOD never was updated. I can checking as frequently as I can remember. One thing I was told by tier 2 is that they are not just going to fix it but move it in the DOD list. They say its should be channel 1079 when HDnet is 306.

#38 OFFLINE   tspainiv

tspainiv

    Cool Member

  • Registered
  • 17 posts
Joined: Jul 04, 2009

Posted 04 November 2009 - 07:44 AM

I'm having the same issue here as well this morning.
Thomas

#39 OFFLINE   CCarncross

CCarncross

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 7,058 posts
  • LocationJackson
Joined: Jul 19, 2005

Posted 04 November 2009 - 08:49 AM

I don't think HDnet was ever part of Extrapack.....was it?.....I never noticed it.


They were going to move it since it meets the criteria of the HD Extra pack, stations without SD counterparts, but there was a contractual conflict they had with Cuban that said his HD channel must be in a standard HD package. This is probably where the confusion comes in. I find some of this discussion a little amusing since everyone is so hot to be able to DOD the channel, but based on the uproar when the HD Extra Pack began few thought it was worth paying for...

#40 OFFLINE   skyboysea

skyboysea

    Icon

  • Registered
  • 540 posts
Joined: Nov 01, 2002

Posted 27 December 2009 - 09:06 PM

This is an old thread but I am still not able to download anything from HDNet on demand (getting the call to upgrade your package message).
I have contacted Directv and after a few email back and forth that were no help, the issue was turned over to a "specialist." She called me this afternoon and she try to convince me that:
1) I am receiving HDNet broadcast channel because of a system wide error which she will make sure gets corrected asap
2) I don't get HDNet on demand because I don't pay for the channel so I have not right to get it
3) I am lucky because I have enjoyed HDNet for free for so long
4) HDNet is going to be moved to the Extra pack
5) I will not be able to get channel 79 soon because the channel will be a premium channel

After that she wished me happy holiday and pretty much hanged up on me.

Since I have not see it linked above, this is the link to the HDNet press release about on demand on Directv:
http://www.hd.net/pr...9-11-03-01.html

The relevant part being:

...The agreement allows DIRECTV customers with HD Access to enjoy HDNet's great, original programming, much of which will be available within 24 hours of its network premiere.

DIRECTV customers who subscribe to the HD Extra Pack will also have access to more than 25 movies from HDNet Movies' slate of top performing, critically acclaimed feature films and box office hits ...


I have sent another email quoting the passage above and asking to fix the issue. We'll see what kind of answer I get this time.




Protected By... spam firewall...And...