Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

harmony one and directv hr20-100...


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   sticketfan

sticketfan

    Legend

  • Registered
  • 198 posts
Joined: Apr 25, 2007

Posted 04 January 2010 - 11:52 AM

got a new harmony one remote for xmas and works fine except for one prob. tape lots of sports and when i am ff throught it i could clear the banners on the screen with the exit button on the directv remote, with the harmony one remote the exit button will not work in this manner. i like to be able to clear the stuff so i can see the scores of the game i am playing back. any help would be great....

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   Stuart Sweet

Stuart Sweet

    The Shadow Knows!

  • Super Moderators
  • 36,835 posts
Joined: Jun 18, 2006

Posted 04 January 2010 - 12:08 PM

Try going into the setup and learning the {EXIT} button from your original remote instead of using their code for it.
Opinions expressed by me are my own and do not necessarily reflect
those of DBSTalk.com, DIRECTV, DISH, The Signal Group, or any other company.

#3 OFFLINE   shedberg

shedberg

    Icon

  • Registered
  • 522 posts
Joined: Jan 20, 2007

Posted 04 January 2010 - 04:40 PM

I just press the play button twice.

#4 OFFLINE   mdavej

mdavej

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 2,248 posts
Joined: Jan 30, 2007

Posted 04 January 2010 - 04:56 PM

Play twice will work fine, but you really should fix Exit since you'll need it for other purposes as well. My guess is the Exit (Cancel) function is not assigned to the Exit button in your activity. Go to customize activity and change behavior of buttons to fix it.




spam firewall