Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo

MRV Beta over?


  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1 OFFLINE   opelap

opelap

    Legend

  • Registered
  • 152 posts
Joined: Nov 04, 2006

Posted 14 April 2010 - 05:09 PM

Anybody else lose MRV??? My wife said a message came up that said the beta period is over, and MRV no longer works.

I have not done a reset yet, but I am not in the 4 magical cities that can order it right now, so do not know why this would have happened.

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   hilmar2k

hilmar2k

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 5,251 posts
Joined: Mar 18, 2007

Posted 14 April 2010 - 05:14 PM

Working here.

#3 OFFLINE   cforrest

cforrest

    Icon

  • DBSTalk Club
  • 811 posts
Joined: Jan 20, 2007

Posted 14 April 2010 - 05:22 PM

Anybody else lose MRV??? My wife said a message came up that said the beta period is over, and MRV no longer works.

I have not done a reset yet, but I am not in the 4 magical cities that can order it right now, so do not know why this would have happened.


If it doesn't work, try rebooting your router it is hooked up to and rebooting your receivers as well. The beta is not over unless in the 4 test markets.

D* Setup:

Slimline (AU9-S) w/no multiswitch
(1) HR21-100 0x87F (7/8/08 Made in Mexico) via HDMI to Pioneer PDP-6020FD
(1) HR24-100 0x87F (11/9/10 Made in Thailand) via HDMI to Panasonic TC-P58S2

FIOS 150/65


#4 OFFLINE   oldengineer

oldengineer

    Godfather

  • Registered
  • 455 posts
Joined: May 25, 2008

Posted 14 April 2010 - 05:22 PM

Working here also.

2H/1J


#5 OFFLINE   GenTso

GenTso

    Legend

  • Registered
  • 101 posts
Joined: Aug 26, 2008

Posted 14 April 2010 - 05:37 PM

I had this happen before. If I remember correct, a RBR resolved it.
Samsung UNB46B6000 46" Edge-Lit LED LCD
Sony KDL463000 46" LCD Display
Sony 120GB PS3 Slim
HR24-500 D* HD DVR
HR23-700 D* HD DVR
H24-500 D* HD receiver
Sony HT-SS2000 A/V receiver
DVRs, PS3, Samsung TV networked to Linksys WRT54GL with dd-wrt firmware

#6 OFFLINE   Rakul

Rakul

    Slacker

  • Registered
  • 621 posts
Joined: Sep 03, 2007

Posted 14 April 2010 - 09:13 PM

Also in Virginia and it is working fine for me.
All on SWMLine:
HR22-100 > HDMI > Samsung 4665 LCD [Networked]
HR20-100S > HDMI > Samsung 4665 LCD [Networked]
HR20-700 > HDMI > Insignia NS-LCD26-09 LCD [Networked]
HR21-100 > HDMI > Samsung 26B360 LCD [Networked]
Full Setup

#7 OFFLINE   Phil T

Phil T

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 2,183 posts
Joined: Mar 24, 2002

Posted 14 April 2010 - 11:05 PM

Watched 4 shows on MRV tonight including 1 that was recorded tonight. Worked fine.

#8 OFFLINE   brett_the_bomb

brett_the_bomb

    Legend

  • Registered
  • 182 posts
Joined: Oct 24, 2009

Posted 14 April 2010 - 11:19 PM

workin in idaho.

#9 OFFLINE   barryb

barryb

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 2,935 posts
Joined: Aug 26, 2007

Posted 14 April 2010 - 11:21 PM

Working in California.
Barry
MY SETUP
You can usually find me helping out in the Quiet Room on Friday chat night.

#10 OFFLINE   matt

matt

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 4,858 posts
Joined: Jan 11, 2010

Posted 14 April 2010 - 11:28 PM

Just a fluke. Working fine in OK
Slimline 5 with SWM-16
Wireless DECA
HR34-700!
R22-200 Leased
Owned H25-700 and H24-700 off and packed for the move.

DIRECTV subscriber since Nov. 2009

#11 OFFLINE   zudy

zudy

    Legend

  • Registered
  • 144 posts
Joined: Jul 22, 2009

Posted 15 April 2010 - 07:37 AM

Work's good in FLa.

#12 OFFLINE   Sim-X

Sim-X

    Godfather

  • Registered
  • 381 posts
Joined: Sep 23, 2009

Posted 22 April 2010 - 07:08 AM

fine from Minneapolis

#13 OFFLINE   Sartori

Sartori

    Legend

  • Registered
  • 174 posts
Joined: Nov 15, 2008

Posted 13 May 2010 - 08:19 PM

Still have it here...

#14 OFFLINE   Davenlr

Davenlr

    Geek til I die

  • Registered
  • 9,090 posts
Joined: Sep 16, 2006

Posted 13 May 2010 - 08:20 PM

Still have it here...



You wont on the 20th

Tivo Premier XL4, Tivo Premier, Tivo HD whole home on Xfinity HD, DirecTv Whole Home with 39" high gain KaKu dish, Roku3,SageTv 8 TB Win8 Server -> DVDO Edge-> Denon AVR, Klipsch KB15's/Panasonic 55ST60 plasma"


#15 OFFLINE   texasbrit

texasbrit

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 4,035 posts
Joined: Aug 09, 2006

Posted 13 May 2010 - 08:21 PM

It should work OK for now but will be switched off on May 20th, after which you will need to call DirecTV to have it switched on officially.

#16 OFFLINE   cbeckner80

cbeckner80

    Godfather

  • Registered
  • 431 posts
Joined: Apr 19, 2006

Posted 14 May 2010 - 06:22 PM

Mine isn't working tonight. Just freezes up. Glad I called Uverse the other day and order it. I refuse to pay for using my own home network.




spam firewall