Jump to content

Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo

VOD w/ HR24-500 and MRV enabled: Help!


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 OFFLINE   jwehman

jwehman

    New Member

  • Registered
  • 2 posts
Joined: May 18, 2010

Posted 20 May 2010 - 10:50 AM

Well, I am a new user to DTV, and I need some help.

Basically, I have two receivers: HR24-500 in my LR and an H24-100 down in my basement. I have MRV enabled for both, and for the first week I was trying to get the ethernet port working only to find out I need to have a DECA adapter installed.

So - I got that installed and hooked up to my Router (NETGEAR - Powerline Ethernet Adapter Kit with Ethernet Switch). From the router I have two ethernet cables hooked up...one to my PC and one to my HR-24 adapter. From the PC, I can tell that the speed from the internet is solid (Speedtest.net shows around 12-15MB/s down and 4-5MB/s up)

Once hooked up, the receiver sees the connection and tests all show good. I re-ran the setup guide and all is well (IP address, etc).

However, whenever (and I mean I've tried 20 or so times) I try to download a VOD show (any show, typically I try something small-ish like a children's show, Berenstein Bears or something), it will show 0% - Download Paused. I try resuming endlessly, and always it's the same thing...for a couple of seconds it looks like it's going to start, then it goes to "download paused".

Can anyone direct me to some sort of guide or assistance that I'm missing here?

Thanks!

Rgds,

jwehman




spam firewall