Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo

Problems with videos using Tversity after DECA installation


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 OFFLINE   GordonT

GordonT

    Legend

  • Registered
  • 133 posts
Joined: Apr 17, 2007

Posted 22 May 2010 - 12:54 PM

I'm putting this in the Connected Home forum because the problem started after I got the Whole Home DVR install done.

A little history. I have been using Tversity to enable Mediashare on one of my DVR's (HR20) which was connected to my network wirelessly. Everything was working fine. After the Whole Home DVR installation, after playing a video through Mediashare, I would get a message saying "Unable to access media" and I would have to completely exit Mediashare and then go back in. The first thing I decided to try was to download the latest version of Tversity (went from version 1.5 to 1.8). After the install,I rebooted my computer and then restarted one of my receivers. Now the problem is a little different; After playing a video, I am taken back to the Main Mediashare screen and I have to select My Computers/Tversity etc to get back to the list of video files. Prior to the Whole Home upgrade, after I played a video, I would be back in the list of video files, with the most recently played video highlighted.

Does this sound like a Tversity settings issue, or is there something I need to do to my Networking setup on the receivers?

...Ads Help To Support This Site...

#2 OFFLINE   kepico

kepico

    Mentor

  • Registered
  • 34 posts
Joined: May 24, 2009

Posted 22 May 2010 - 05:01 PM

I use Tversity (1.8) w\Mediashare and I could just about swear that the screen would always return back to the main Mediashare screen all the time and not return to the list.




Protected By... spam firewall...And...