Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of DBSTalk by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

Photo

tiversity pro- no audio or video on tv

installation

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   lartomar2002

lartomar2002

    Legend

  • Registered
  • 141 posts
Joined: Nov 14, 2007

Posted 25 May 2010 - 11:40 AM

just upgraded to pro and now no videos or audio will play on my tv(with the free version it did). i get a white screen with notice that 'audio can not be played do you want to play the video without audio'. experimenting i tried playing without audio and got nothing. can not play my mp3 file either. i tried a rss feed same result. my photo files a okay. i have the new directv HR24-500 but that should not be a problem

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   Impala1ss

Impala1ss

    Godfather

  • Registered
  • 277 posts
Joined: Jul 22, 2007

Posted 25 May 2010 - 12:27 PM

Did you relist all the appropriate folders containing your files? Try to set everything up again in Tversity.

#3 OFFLINE   lartomar2002

lartomar2002

    Legend

  • Topic Starter
  • Registered
  • 141 posts
Joined: Nov 14, 2007

Posted 25 May 2010 - 01:13 PM

i am a complete dummy when it comes to this stuff is there anyway you could tell me how to configer tversity. i was using the free version and it worked very well with my slow computer so i purchased the pro version thinking it would work also if i used the same settings. njow the only things i get are my photos. i am using a AMD 1.66Mhz processor. or am i out of luck and just wasted $40.00?

#4 OFFLINE   lartomar2002

lartomar2002

    Legend

  • Topic Starter
  • Registered
  • 141 posts
Joined: Nov 14, 2007

Posted 25 May 2010 - 02:22 PM

ok, i finally found a dbstalk thread(http://www.dbstalk.c...ead.php?t=75287) that clearly explained how to put in a password now i have tversity working except for hulu, i was able to watch a dvd rip file that i could not view before. will check everything else out later.





spam firewall