Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo

New MRV INSTALL NOT WORKING


  • Please log in to reply
23 replies to this topic

#21 OFFLINE   veryoldschool

veryoldschool

    Lifetime Achiever

  • Moderators
  • 41,988 posts
Joined: Dec 09, 2006

Posted 12 June 2010 - 12:05 PM

Having listened in on the 'chat' last night, I now think it would have been nice had there been a way to capture the chat session and somehow post it here. A lot was said last night that would have been a help to people reading this, beyond just saying the problem was solved.

Having been there too, the fact that the installer didn't connect the DECAs to the receivers with the short ethernet cable, is really all that needs to be posted, and the OP has done that already.
A.K.A VOS

...Ads Help To Support This Site...

#22 OFFLINE   RobertE

RobertE

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 8,024 posts
Joined: Jun 09, 2006

Posted 12 June 2010 - 01:55 PM

Having been there too, the fact that the installer didn't connect the DECAs to the receivers with the short ethernet cable, is really all that needs to be posted, and the OP has done that already.


Your kidding right? That was the problem? Good thing a certain VP thinks there's no issue with training. :nono2:
Have an Error or Diagnostic code? Find out what it means and how to fix it here: Click Me
Having issues with your HD locals? Report them here: Click Me
Is your receiver compatible with MRV? Check Here

#23 OFFLINE   veryoldschool

veryoldschool

    Lifetime Achiever

  • Moderators
  • 41,988 posts
Joined: Dec 09, 2006

Posted 12 June 2010 - 02:04 PM

Your kidding right? That was the problem? Good thing a certain VP thinks there's no issue with training. :nono2:

It was, and we sure wish we could rub a certain VP's noise in it [over and over].
A.K.A VOS

#24 OFFLINE   mikemyers

mikemyers

    Legend

  • Registered
  • 175 posts
Joined: May 18, 2010

Posted 12 June 2010 - 03:59 PM

Having been there too, the fact that the installer didn't connect the DECAs to the receivers with the short ethernet cable, is really all that needs to be posted, and the OP has done that already.



You're right that this is all that "needs" to be posted, but every time I sit in on one of the chat sessions several of you are involved in, I come away thinking I've learned a lot more about many things than I used to know. To me, the way you guys go about troubleshooting is more interesting than the final answer.

I'm my own proof of that. Had you just told me (when I had my problems) to re-do the satellite setting procedure, things would have been "fixed" right then, but the way you methodically went through things taught me so many things I never would have learned.

I have trouble remembering how things were before someone provided the answer. I need to remember that after that, "it's obvious", but before that it was anything but.

(All the above is intended to be a compliment, not in any way a complaint.)




Protected By... spam firewall...And...