Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo

DBSTalk app for iPhone and iPad released!


  • Please log in to reply
145 replies to this topic

#101 OFFLINE   David Bott

David Bott

    Hall Of Fame

  • Administrators
  • 2,079 posts
  • LocationTraveling the USA
Joined: Jul 12, 2005

Posted 30 August 2010 - 04:58 PM

Update... Ver 1.3.1 released now in the App Store. Upgrade recommended.

...Ads Help To Support This SIte...

#102 OFFLINE   SockMonkey

SockMonkey

    Icon

  • Registered
  • 937 posts
Joined: Aug 14, 2006

Posted 30 August 2010 - 05:37 PM

Update... Ver 1.3.1 released now in the App Store. Upgrade recommended.


This DID NOT fix my "1" badge problem. Just tried logging out/in and completely reinstalled. I still have a "1" on the app icon.

Signal: AU9 Slimline Dish/SWM-8/OTA

Receivers: HR22NC-100 w/AM-21 [CE:0x03A1] / HR20-700 [CE:0x03A8] / HR22-100 [CE:0x03A1]

See my full setup here.


#103 OFFLINE   SockMonkey

SockMonkey

    Icon

  • Registered
  • 937 posts
Joined: Aug 14, 2006

Posted 30 August 2010 - 05:39 PM

And now I see another bug. After my previous reply, the portion of the screen where the keyboard was located did not show anything but white. See attached.

Attached Files


Signal: AU9 Slimline Dish/SWM-8/OTA

Receivers: HR22NC-100 w/AM-21 [CE:0x03A1] / HR20-700 [CE:0x03A8] / HR22-100 [CE:0x03A1]

See my full setup here.


#104 OFFLINE   Ferrd

Ferrd

    Cool Member

  • Registered
  • 24 posts
Joined: May 23, 2007

Posted 30 August 2010 - 05:40 PM

This DID NOT fix my "1" badge problem. Just tried logging out/in and completely reinstalled. I still have a "1" on the app icon.


Same here....

#105 OFFLINE   tsduke

tsduke

    Godfather

  • Registered
  • 470 posts
Joined: Mar 20, 2007

Posted 30 August 2010 - 05:43 PM

How do ya tell if it actually updated? App store kept prompting me to update like 3 times.

#106 OFFLINE   SockMonkey

SockMonkey

    Icon

  • Registered
  • 937 posts
Joined: Aug 14, 2006

Posted 30 August 2010 - 05:47 PM

How do ya tell if it actually updated? App store kept prompting me to update like 3 times.


Go to the iPhone settings app and find DBSTalk in the list there. The version is under there. Mine is showing 1.3.1.

Signal: AU9 Slimline Dish/SWM-8/OTA

Receivers: HR22NC-100 w/AM-21 [CE:0x03A1] / HR20-700 [CE:0x03A8] / HR22-100 [CE:0x03A1]

See my full setup here.


#107 OFFLINE   SockMonkey

SockMonkey

    Icon

  • Registered
  • 937 posts
Joined: Aug 14, 2006

Posted 30 August 2010 - 05:49 PM

Meant to include this attachment.

Attached Files


Signal: AU9 Slimline Dish/SWM-8/OTA

Receivers: HR22NC-100 w/AM-21 [CE:0x03A1] / HR20-700 [CE:0x03A8] / HR22-100 [CE:0x03A1]

See my full setup here.


#108 OFFLINE   ClemsonJeeper

ClemsonJeeper

    New Member

  • Registered
  • 8 posts
Joined: Mar 15, 2006

Posted 30 August 2010 - 06:36 PM

Test of reply here using 1.3.1.

#109 OFFLINE   David Bott

David Bott

    Hall Of Fame

  • Administrators
  • 2,079 posts
  • LocationTraveling the USA
Joined: Jul 12, 2005

Posted 30 August 2010 - 06:38 PM

Go to the iPhone settings app and find DBSTalk in the list there. The version is under there. Mine is showing 1.3.1.


Testing from 1.3.1 (3G). Typing with the keyboard to see what happens as I am not sure what to expect.

Editing post now. Did not see an issue with keyboard. I do still see a 1 on my icon for a badge counter where I would not expect to one currently.

David Bott

Admin - Owner

 

Founder - AVSForum.comTiVoCommunity.com, Home Theater Cruise, LLC, DBNet Consulting, LLC, 

Board of Advisers - Prelaunch.com

Connecting to Over 5 Million Unique Enthusiasts a Month

 

DISCLAIMER: All spelling and grammatical errors done on purpose for the proofreadingly challenged.


#110 OFFLINE   SockMonkey

SockMonkey

    Icon

  • Registered
  • 937 posts
Joined: Aug 14, 2006

Posted 30 August 2010 - 06:48 PM

Editing post now. Did not see an issue with keyboard. I do still see a 1 on my incon for a badge counter where I would not expect to one currently.


Well, I guess the KB issue could have been a quirk on my device. I'll keep an eye out for additional issues.

Signal: AU9 Slimline Dish/SWM-8/OTA

Receivers: HR22NC-100 w/AM-21 [CE:0x03A1] / HR20-700 [CE:0x03A8] / HR22-100 [CE:0x03A1]

See my full setup here.


#111 OFFLINE   David Bott

David Bott

    Hall Of Fame

  • Administrators
  • 2,079 posts
  • LocationTraveling the USA
Joined: Jul 12, 2005

Posted 30 August 2010 - 06:53 PM

Well, I guess the KB issue could have been a quirk on my device. I'll keep an eye out for additional issues.


Dang. You scard the heck out of me and I jumped to the developer in a panic. Sorry Rob for the blunt email.

Still not sure on the badge counter. Sorry

David Bott

Admin - Owner

 

Founder - AVSForum.comTiVoCommunity.com, Home Theater Cruise, LLC, DBNet Consulting, LLC, 

Board of Advisers - Prelaunch.com

Connecting to Over 5 Million Unique Enthusiasts a Month

 

DISCLAIMER: All spelling and grammatical errors done on purpose for the proofreadingly challenged.


#112 OFFLINE   SockMonkey

SockMonkey

    Icon

  • Registered
  • 937 posts
Joined: Aug 14, 2006

Posted 30 August 2010 - 06:57 PM

Dang. You scard the heck out of me and I jumped to the developer in a panic. Sorry Rob for the blunt email.

Still not sure on the badge counter. Sorry


Sorry David, just happened right after the update. Not saying it was just a quirk on my iPhone, but that's a possibility.

Signal: AU9 Slimline Dish/SWM-8/OTA

Receivers: HR22NC-100 w/AM-21 [CE:0x03A1] / HR20-700 [CE:0x03A8] / HR22-100 [CE:0x03A1]

See my full setup here.


#113 OFFLINE   SockMonkey

SockMonkey

    Icon

  • Registered
  • 937 posts
Joined: Aug 14, 2006

Posted 31 August 2010 - 07:29 AM

The current version of the app in the app store shows up as 1.3.0.1. The app, however, shows 1.3.1 in the settings screen. Is that correct???

Signal: AU9 Slimline Dish/SWM-8/OTA

Receivers: HR22NC-100 w/AM-21 [CE:0x03A1] / HR20-700 [CE:0x03A8] / HR22-100 [CE:0x03A1]

See my full setup here.


#114 OFFLINE   David Bott

David Bott

    Hall Of Fame

  • Administrators
  • 2,079 posts
  • LocationTraveling the USA
Joined: Jul 12, 2005

Posted 31 August 2010 - 07:54 AM

That is kind of weird and would be on Apples end. Pondering. But 1.3.1 is the right app. (and by right I mean current. :))

#115 OFFLINE   Thaedron

Thaedron

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 1,886 posts
Joined: Jun 29, 2007

Posted 31 August 2010 - 11:36 AM

I have the upgrade, still see the '1' on the badge issue, but did notice that when getting the upgrade from the App Store, it listed as ver 1.3.0.1, where the settings screen shows ver 1.3.1
Main viewing system HR20-100 via SWM-8, using HDMI, networked, using DirecTV on Demand and MRV!
Samsung HLT-5689S | Oppo DV-981HD | Denon AVR-4306 | QNAP TS-219P NAS and Media Server

Full Setup


Proud supporter of the HR20 Wish List Survey

#116 OFFLINE   tsduke

tsduke

    Godfather

  • Registered
  • 470 posts
Joined: Mar 20, 2007

Posted 31 August 2010 - 10:15 PM

I keep getting prompted to update. Like 6 times now since last night.

#117 OFFLINE   ClemsonJeeper

ClemsonJeeper

    New Member

  • Registered
  • 8 posts
Joined: Mar 15, 2006

Posted 01 September 2010 - 06:58 AM

I keep getting prompted to update. Like 6 times now since last night.


Did you update?

It could be the 1.3.0.1 vs 1.3.1 issue, which is totally my bad. I had intended the version to be "1.3.0.1" since it was a one-off release (and I had already had 1.3.1 in the pipelines to be deployed), and Apple let me enter it just fine in iTunes Connect (the software release portal).

However, once I went to upload the binary, it denied it saying it needs to be in x.y.z format. However of course at that point it was too late to change 1.3.0.1!

I hate the way Apple works sometimes, so frustrating!

Can you all who are experiencing the application badge issue let me know a few things:

1) Are you logged into the forum through the app
2) Are you logged into push notification through the app
3) Are you *SURE* you don't have any PMs/New Subscription notifications (eg: the menus at the bottom are both empty... NOTE: You will NOT see the badge on the menu unless the menu is actually at the bottom of the screen (that is, not in the "more" menu). To move menus, go to "More", click "Edit" and drag them down to the main menu bar. Do this for both PM and Subscriptions.

If you are logged in and both menus have no icons and the main one does, then I am dumbfounded because I cannot reproduce this for the life of me on my side of things...

I'll keep looking at it though!

#118 OFFLINE   David Bott

David Bott

    Hall Of Fame

  • Administrators
  • 2,079 posts
  • LocationTraveling the USA
Joined: Jul 12, 2005

Posted 01 September 2010 - 07:15 AM

iPhone 3G O/S 3.1.3
I am logged into the site thought the App.
I am logged into Push Notify
No PM's
No current Subscribed threads.
No #'s on the icons at the bottom screen of the App.
iPhone Home Page icon shows 1.

Same for AVS, but it shows 4 on that icon on my home page.

#119 OFFLINE   SockMonkey

SockMonkey

    Icon

  • Registered
  • 937 posts
Joined: Aug 14, 2006

Posted 01 September 2010 - 01:53 PM

I am logged into the site thought the App.
I am logged into Push Notify
No PM's
No current Subscribed threads.
No #'s on the icons at the bottom screen of the App.
iPhone Home Page icon shows 1.


Exactly the same situation for me except I am on an iPhone 4 with iOS 4.0.2. Here's a screen shot.

Bob

Attached Files


Signal: AU9 Slimline Dish/SWM-8/OTA

Receivers: HR22NC-100 w/AM-21 [CE:0x03A1] / HR20-700 [CE:0x03A8] / HR22-100 [CE:0x03A1]

See my full setup here.


#120 OFFLINE   David Bott

David Bott

    Hall Of Fame

  • Administrators
  • 2,079 posts
  • LocationTraveling the USA
Joined: Jul 12, 2005

Posted 01 September 2010 - 02:00 PM

We do think we got the bug now. Been working on it most of today. Bad news is that we then need to send it to Apple to appove. That can be a week or more.

David Bott

Admin - Owner

 

Founder - AVSForum.comTiVoCommunity.com, Home Theater Cruise, LLC, DBNet Consulting, LLC, 

Board of Advisers - Prelaunch.com

Connecting to Over 5 Million Unique Enthusiasts a Month

 

DISCLAIMER: All spelling and grammatical errors done on purpose for the proofreadingly challenged.





spam firewall