Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Error 760 Hard Drive Corrupt on VIP 622

upgrade h24

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 OFFLINE   Hey Now!

Hey Now!

    Cool Member

  • Registered
  • 29 posts
Joined: Jan 15, 2007

Posted 23 July 2010 - 10:21 AM

I just turned on my 622 and had the error 760 basically telling me my hard drive was corrupt and all my recorded programs will be deleted. So far I have just did a soft reset then unplugged the unit and came here. I found a thread, locked from 2006 about this. Sorry if I did a poor search. Any advice on saving my beloved recordings? In that thread some people said they still had their recordings after such an error. Also was mentioned that one of the causes was leaving your unit on overnight. Mine is turned off all the time when not viewing. Hmmmm.... Any advice/ help is greatly appreciated. Many thanks.

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   sleepy hollow

sleepy hollow

    Legend

  • Registered
  • 200 posts
Joined: Aug 25, 2003

Posted 28 July 2010 - 10:32 AM

My HD will work fine for awhile and then it will disappear from the directory, or sometimes when trying to access it, I will get a message telling me it wants to reformat it because the contents are corrupted. I do a hard reboot and it is usually back in action. Annoying as heck, but so far have not lost anything.

#3 OFFLINE   bnborg

bnborg

    Icon

  • Registered
  • 616 posts
Joined: Jun 03, 2005

Posted 28 July 2010 - 07:21 PM

Cool it.
Dish Network VIP722k - Gold 250 + HD/Platinum
110,119, and 129 on Dish 1000.2
Dynex (BestBuy) 42" HDTV, Onkyo TX-SR303 Receiver





Also tagged with one or more of these keywords: upgrade h24

spam firewall