Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Rockies/Mets goes black on 639


  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1 OFFLINE   Boston_bill

Boston_bill

    Icon

  • Registered
  • 631 posts
Joined: Jul 23, 2009

Posted 10 August 2010 - 05:33 PM

OK whats up with that? the game has been going on for 30 min already.

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   JACKIEGAGA

JACKIEGAGA

    N.Y. FOOTBALL GIANTS

  • DBSTalk Club
  • 5,140 posts
Joined: Dec 11, 2006

Posted 10 August 2010 - 05:35 PM

Its on here 639

JACK,
 
 


#3 OFFLINE   HGuardian

HGuardian

    Godfather

  • Registered
  • 429 posts
Joined: Aug 09, 2010

Posted 10 August 2010 - 05:36 PM

That's odd. It's blacked out for me too in Tennessee. (The FSN Rocky Mountain feed channel 683 is ok right now)

Had the Tigers game go black for a few minutes a couple days ago. I just switched to the opponents feed for a bit. It's a nuisance though. No reason for it...

#4 OFFLINE   rcman2

rcman2

    Cool Member

  • Registered
  • 22 posts
Joined: Mar 14, 2005

Posted 10 August 2010 - 05:37 PM

EI blackout on both channels here in STL.

#5 OFFLINE   Boston_bill

Boston_bill

    Icon

  • Topic Starter
  • Registered
  • 631 posts
Joined: Jul 23, 2009

Posted 10 August 2010 - 05:38 PM

Its on here 639


Well ya 639 is in your local package.
For some reason the Mets feed is blacked out here. I do have the Rockies feed but
I like the Mets crew.

#6 OFFLINE   Vinny*

Vinny*

    Legend

  • Registered
  • 190 posts
Joined: May 17, 2008

Posted 10 August 2010 - 05:39 PM

Blacked out here too in Virginia. What the hell is going on.

#7 OFFLINE   vthokies1996

vthokies1996

    Legend

  • Registered
  • 130 posts
Joined: Oct 06, 2008

Posted 10 August 2010 - 05:43 PM

I'm in Northern Virginia. It's blacked out on 639 and 726-1, which are both the Mets feed. I am able to get it on the 725-1 and 683, which are the Rockies feed.

Weird, not sure why the Mets feed is blacked out.

#8 OFFLINE   Vinny*

Vinny*

    Legend

  • Registered
  • 190 posts
Joined: May 17, 2008

Posted 10 August 2010 - 05:57 PM

No one at Directv has a clue. I guess they have no control over blackouts. Who do we call next? I'm in Virginia, this blackout is unwarranted. I guess I'll just watch something else. Can't take the Rockies announcers.

#9 OFFLINE   dminches

dminches

    Godfather

  • Registered
  • 415 posts
Joined: Oct 01, 2006

Posted 10 August 2010 - 05:59 PM

I called them up. They don't have a clue and have some standard BS excuse about not being provided the signal. But the SD feed is fine so it is clearly a programming glictch.

DirecTV subscriber since 1994
HR24-500 (2 TB eSata) -> Runco LS-5 vis HDMI
HR20-100s (2 TB eSata) -> Runco LS-5 vis HDMI
HR24-100 (1.5 TB eSata) -> Sony 50E2000 via HDMI
HR20-700 - owned (2 TB internal) -> Samsung LN32A550 via HDMI
HR20-100s - owned -> Sony Bravia 40"
HR20-100 - owned (2 TB internal)

#10 OFFLINE   rcman2

rcman2

    Cool Member

  • Registered
  • 22 posts
Joined: Mar 14, 2005

Posted 10 August 2010 - 06:03 PM

EI blackout on both channels here in STL.


Yay! The peasants rejoice.

#11 OFFLINE   dminches

dminches

    Godfather

  • Registered
  • 415 posts
Joined: Oct 01, 2006

Posted 10 August 2010 - 06:03 PM

Now it is back.

DirecTV subscriber since 1994
HR24-500 (2 TB eSata) -> Runco LS-5 vis HDMI
HR20-100s (2 TB eSata) -> Runco LS-5 vis HDMI
HR24-100 (1.5 TB eSata) -> Sony 50E2000 via HDMI
HR20-700 - owned (2 TB internal) -> Samsung LN32A550 via HDMI
HR20-100s - owned -> Sony Bravia 40"
HR20-100 - owned (2 TB internal)

#12 OFFLINE   Vinny*

Vinny*

    Legend

  • Registered
  • 190 posts
Joined: May 17, 2008

Posted 10 August 2010 - 06:04 PM

It's back on. Unbelievable! I would have loved to hear the rest of what Woody Johnson had to say.

#13 OFFLINE   dminches

dminches

    Godfather

  • Registered
  • 415 posts
Joined: Oct 01, 2006

Posted 10 August 2010 - 06:06 PM

He said "the money is all mine. Revis has no right to it. It's mine, all mine."

DirecTV subscriber since 1994
HR24-500 (2 TB eSata) -> Runco LS-5 vis HDMI
HR20-100s (2 TB eSata) -> Runco LS-5 vis HDMI
HR24-100 (1.5 TB eSata) -> Sony 50E2000 via HDMI
HR20-700 - owned (2 TB internal) -> Samsung LN32A550 via HDMI
HR20-100s - owned -> Sony Bravia 40"
HR20-100 - owned (2 TB internal)

#14 OFFLINE   Motley

Motley

    Mentor

  • Registered
  • 48 posts
Joined: Sep 23, 2004

Posted 10 August 2010 - 07:46 PM

I know this has nothing to do with the Mets but the Yankees are AGAIN blacked out for me on every channel that is showing it. I am in their DMA here in western NY so the is no reason to black it out. They are in Texas for christ's sake. It is apparently being shown on MY9 but since I do not get MY9 where the hell is my game? These blackout rules freaking suck.

#15 OFFLINE   Drucifer

Drucifer

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 7,760 posts
  • LocationNY Hudson Valley
Joined: Feb 12, 2009

Posted 10 August 2010 - 09:27 PM

OK whats up with that? the game has been going on for 30 min already.

I watch the whole game with no problems.

DREW

Do it Right, Do it Once
LR: HR34-7, Den: HR24-1, MB: HR24-5, Bsm: HR21-2, Kit: H25-5
PrimeStar '95, DirecTV  '00


#16 OFFLINE   bamaweather

bamaweather

    Icon

  • Registered
  • 587 posts
Joined: Jan 18, 2009

Posted 10 August 2010 - 09:49 PM

I know this has nothing to do with the Mets but the Yankees are AGAIN blacked out for me on every channel that is showing it. I am in their DMA here in western NY so the is no reason to black it out. They are in Texas for christ's sake. It is apparently being shown on MY9 but since I do not get MY9 where the hell is my game? These blackout rules freaking suck.


Did you catch the end of the last thread? That game was carried locally on WHAM.

Tonight's game was carried on WHAM's CW digital subchannel, which unfortunately is not carried on DirecTV. This is the reason why DirecTV had to black out the other feeds in your area.

#17 OFFLINE   bones boy

bones boy

    Godfather

  • Registered
  • 274 posts
Joined: Aug 25, 2007

Posted 10 August 2010 - 10:15 PM

I was DVRing the game and the recording stopped about 31 minutes in. Game Search did not pick up recording the Mets feed on 726 but picked up the Rockies broadcast on 725. Terrific! :icon_lame

#18 OFFLINE   Boston_bill

Boston_bill

    Icon

  • Topic Starter
  • Registered
  • 631 posts
Joined: Jul 23, 2009

Posted 11 August 2010 - 02:06 AM

I watch the whole game with no problems.

Again, if you're in the NY area SNY wouldnt get blacked out for you since it's considered a local station.

The funny thing was the SNY feed was still on the Game Mix HD channel.

#19 OFFLINE   alevine1986

alevine1986

    Godfather

  • Registered
  • 317 posts
Joined: Jul 10, 2007

Posted 11 August 2010 - 03:11 PM

I was DVRing the game and the recording stopped about 31 minutes in. Game Search did not pick up recording the Mets feed on 726 but picked up the Rockies broadcast on 725. Terrific! :icon_lame


I had the same thing happen to me. The Rockies telecast is not very good. Lots of ads in the middle of the screen during the game and all the dumb text questions.




spam firewall