Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of DBSTalk by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Weird thing happened when I went to the guide. . .


  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1 OFFLINE   Wisegoat

Wisegoat

    Icon

  • Registered
  • 803 posts
Joined: Aug 16, 2006

Posted 22 September 2010 - 11:31 PM

Anyone ever seen their guide do this?

I like it! I wouldn't mind it doing it full time, instead of just randomly.

This is an HR20-700. Had it since August 06.

Attached Thumbnails

  • guide.jpg


...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   murry27409

murry27409

    Godfather

  • Registered
  • 320 posts
Joined: Oct 16, 2007

Posted 23 September 2010 - 12:09 AM

Both my HR20-100 and HR22-100 have done this. Occurs every now and then and has happened while showing the guide and the playlist.
HR20-100
HR22-100

#3 OFFLINE   TITAN_53

TITAN_53

    Godfather

  • Registered
  • 435 posts
Joined: Jul 23, 2007

Posted 23 September 2010 - 05:59 AM

I've seen it. Personally, I wish I could set it to be this way all the time. Obviously not exactly like that but I would like to be able to have transparent menus with fullscreen programming in the background.
SlimLine5-SWiMLNB/DECA/WHDVR
Broadband DECA connected to Linksys WRT150N
Samsung HLS-5679W LED DLP
HR24-200/HR22-100/HR22-100/HR21-100/HR20-100
Sony Playstation 3

DIRECTV Employee.
All comments are my own. My views do NOT represent the views of DIRECTV.

#4 OFFLINE   johnid

johnid

    Cool Member

  • Registered
  • 16 posts
Joined: Jan 15, 2010

Posted 23 September 2010 - 06:12 AM

it glitched like that for me once the other day but it inly lasted like a couple of seconds

#5 OFFLINE   ronsanjim

ronsanjim

    Godfather

  • Registered
  • 416 posts
  • LocationCherokee Village, AR
Joined: Mar 18, 2008

Posted 24 September 2010 - 12:39 PM

It has happened 3 or 4 times on my HR20-100, and it quickly vanished once I made an exit. I certainly don't like it...

#6 OFFLINE   n3ntj

n3ntj

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 5,678 posts
Joined: Dec 18, 2006

Posted 24 September 2010 - 12:40 PM

I've also seen this on my HR20-700. A weird glitch.
HD Snob - "Friends Don't Let Friends Watch Cable".
Electrical/RF Engineer & Inspector
DirecTV Equipment: HR24-200, HR24-100, 5LNB Slimline, AM21, SWiM 8 installed (MRV)
HR-2x Configuration: Native OFF. Units OFF when not in use.
TVs: 2 Panasonic Plasma TV's each using HDMI (one 1080p/one 720p)
DirecTV customer since 1998. Plus HD DVR package w/ NHL Center Ice & MLB Extra Innings.
OTA Antenna: Homebrew UHF & VHF antennas w/ 30dB amplifier fed w/ RG-6 Quad-shield coax.

#7 OFFLINE   Indiana627

Indiana627

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 3,173 posts
Joined: Nov 18, 2005

Posted 24 September 2010 - 05:09 PM

It happens a lot on my HR21-100. And I don't like it.
Mark

"We named the dog Indiana."
Family Room: HR24-100; WD10EVCS 1TB drive in Antec MX-1; connected via HDMI to Denon AVR-2313CI; 5.1 setup with Boston Acoustics A250 fronts, A225C center, A25 surrounds, ASW650 sub; video to Sony 52W4100 via HDMI; hardwired to Linksys WRT54G
Bedroom: HR21-200 with AM21 & Philips PHDTV1 Antenna, HDMI to Dynex 32" TV; hardwired to Linksys WRT54G
(1) Slimline 3 LBN dish (2 lines direct to each HR2x. No multiswitch.)
D* since January 2003

#8 OFFLINE   Drucifer

Drucifer

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 7,420 posts
  • LocationNY Hudson Valley
Joined: Feb 12, 2009

Posted 24 September 2010 - 06:28 PM

I occasionally get a guide that's transparent on my HR21.

Drew
Do it Right, Do it Once
LR:HR34-7, Dn:HR24-1, MB:HR24-5, Bm:HR21-2, Kt:H25-5
PrimeStar '95, DirecTV '00


#9 OFFLINE   JACKIEGAGA

JACKIEGAGA

    N.Y. FOOTBALL GIANTS

  • DBSTalk Club
  • 5,045 posts
Joined: Dec 11, 2006

Posted 24 September 2010 - 06:32 PM

I have seen it also but I dont like it

JACK,
 
 


#10 OFFLINE   orbit626

orbit626

    Cool Member

  • Registered
  • 27 posts
  • LocationMichigan
Joined: Jan 23, 2009

Posted 26 September 2010 - 11:46 AM

My HR20-700 has done this countless times, and has been doing it a lot as of late. I dont like it much. When it does it, I can scroll through the guide like normal, but it wont let me select a station, so I have to exit out and reload the guide.

Edited by orbit626, 26 September 2010 - 11:46 AM.
typo


#11 OFFLINE   rynorama

rynorama

    AllStar

  • Registered
  • 84 posts
Joined: Feb 11, 2010

Posted 26 September 2010 - 04:57 PM

I like when that happens, should be an option. Then an option for opacity. Like the old days.
HR34-700 on a 73" Mitsubishi 1080P
HR22-100 on a 23" Acer Monitor (3 input w/Dual monitor and Home server on KVM )
R22-100 on a 42" Vizio 1080P
R22 on a 32" Sylvania 1080i
R22 on a 32" Sanyo 1080i
H24 on a 26" Westinghouse 1080i
Plus 3 D12's on other TVs

#12 OFFLINE   texasmoose

texasmoose

    Icon

  • Registered
  • 675 posts
Joined: May 24, 2007

Posted 26 September 2010 - 05:08 PM

Posted Image
HR34-700(leased)
HR24-100 x 2(1 leased, 1 owned)
Fios QIP7232 hd-dvr

#13 OFFLINE   ATARI

ATARI

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 1,876 posts
Joined: May 10, 2007

Posted 27 September 2010 - 05:56 AM

I've noticed it twice since the latest firmware update. Never noticed it before, though.

#14 OFFLINE   DrummerBoy523

DrummerBoy523

    Godfather

  • Registered
  • 479 posts
Joined: Jan 09, 2007

Posted 27 September 2010 - 08:47 AM

it has happened to our HR21-200 but instead of transparent, everything turns black in the background. Really freaked out my 7 year old once.
  • Swim LNB
  • HR21-200 Bonus Room
  • HR24-200 Family Room
  • H24-100 Bedroom
  • MRV enabled

#15 OFFLINE   Drucifer

Drucifer

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 7,420 posts
  • LocationNY Hudson Valley
Joined: Feb 12, 2009

Posted 27 September 2010 - 09:25 AM

I've noticed it twice since the latest firmware update. Never noticed it before, though.

Yeah, I think you're right on that. I too, don't remember it happening before the last upgrade.

Drew
Do it Right, Do it Once
LR:HR34-7, Dn:HR24-1, MB:HR24-5, Bm:HR21-2, Kt:H25-5
PrimeStar '95, DirecTV '00


#16 OFFLINE   johnp37

johnp37

    Icon

  • Registered
  • 537 posts
  • LocationCentral NJ
Joined: Sep 14, 2006

Posted 27 September 2010 - 09:30 AM

Some of you like this glitch!? Its not normal plus the fact as a poster mentioned you can scroll the guide but are unable to select a channel. And then having to reload the guide? Are you kidding? I absolutely don't like it.

#17 OFFLINE   jangelj

jangelj

    AllStar

  • Registered
  • 62 posts
Joined: Jun 10, 2006

Posted 28 September 2010 - 06:32 AM

it's happened to me, too, on my HR21 after the last update. I do wish menu transparency was an option.




spam firewall