Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of DBSTalk by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

722 & HDMI


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   vmjim

vmjim

    New Member

  • Registered
  • 1 posts
Joined: Oct 09, 2010

Posted 09 October 2010 - 02:35 PM

First post, and it would be a dumb question....
I am considering upgrading to a 722, I currently run A/V through a home theatre system that does not support HDMI, will I be able to use the RCA jacks of the 722 for HD reception?

Thanks!

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   ronton3

ronton3

    AllStar

  • Registered
  • 78 posts
Joined: Mar 15, 2006

Posted 09 October 2010 - 03:44 PM

Yes, but the rather meager on demand offerings require HDMI, you won't be missing much. Welcome to the forum ron

#3 OFFLINE   47HO

47HO

    Mentor

  • Registered
  • 49 posts
Joined: Apr 11, 2008

Posted 12 October 2010 - 06:41 AM

You can use the Component jacks for HD picture, not RCA jacks.

#4 OFFLINE   bnborg

bnborg

    Icon

  • Registered
  • 616 posts
Joined: Jun 03, 2005

Posted 12 October 2010 - 01:17 PM

You can use the Component jacks for HD picture, not RCA jacks.


Yes, you can use the component jacks for the picture portion of HD.

But Component or composite, either way the jacks are RCA Phono jacks.
Dish Network VIP722k - Gold 250 + HD/Platinum
110,119, and 129 on Dish 1000.2
Dynex (BestBuy) 42" HDTV, Onkyo TX-SR303 Receiver




spam firewall